La 15 ani un copil ar inseamna doar o povara in plus pentru parintii tai. Un copil de 15 ani nu are resursele financiare si, din cate vad, nici intelectuale pentru a creste un copil, indiferent cat de topit ar fi dupa el. Un copil se creste extrem de greu. Sugereaza-le parintilor ca iti doresti o sora sau un frate si cine stie...sau poate luati un copil in plasament, dar asta ar inseamna ca mama ta sa devina asistent maternal si sa stea doar acasa avand grija de copil. Si adoptia e o solutie, dar pana se finalizeaza tu o sa ai deja 20 ani.
Eu locuiesc cu bunica, si am deja o sora vitrega de 8 ani. Parintii sunt in alta tara.
Pai sora ta e un copil, poti sa ai grija de ea, nu ai nevoie neaparata de un bebelus.
Sau sa te angajezi ca bona, o idee foarte buna.
Mai asteapta 3 ani si se rezolva situatia, iti ofeream unul in schimbul de a ma face iresponsabil cu cheltuielile doar te lasam insarcinata apoi te descurcai cu el.
Foarte multi tineri au ideile si mentalitatea ta, dar nici unu nu discută cu un adult sa ii explice ca un copil nu e o joacă ci o responsabilitate.
Vorbeste cu un adult care sa iti explice mai bine cum sta treaba si poate vei intelege până nu vei face vreo prostie.
Nu există pastile care să te ajute să rămâi însărcinată.
Dacă îți plac copii mici foarte mult ai putea să cauți vreo vecină care are nevoie de o bonă.
Ești prea mică pentru a avea un copil la vârsta aceasta, un copil implică o mare responsabilitate, nu e ca atunci când te joci cu păpușile.
Uite asta se întâmplă când copilului îi lipsesc ambii părinți, tu încerci să înlocuiești dragostea părintească cu dragostea pentru un așa zis copil.
Părerea mea este să stai în banca ta copilă, fără sex nu faci copii, iar dacă o să faci tâmpenia asta poate te trezești că copilul o să aibă deformații sau o să-l pierzi, astea nu-s basme, se pot întâmpla.
Ia legătura cu părinții tăi mai des și găsește-ți activități specifice vârstei tale sau învață ceva nou.