| Cocki a întrebat:

Imi vreau mama acasa. Ea e plecat in italia de cand aveam 2 ani (acum am 11 ). Nu mai suport. Vreau sa-i las un mesaj mai dur cum ca nu mai suport. Dati idei.

Răspuns Câştigător
| Tania a răspuns:

Imi pare rau, dar tu trebuie sa fi puternica.
A plecat pentru tine ca sa-ti fie bine si sa-ti ofere un trai decent.
Stiu ca e greu si a mea este plecata.Eu sunt mai mare ca tine.
Mi-a fost greu cand a plecat aveam 15 ani, tocmai intram la liceu aveam multe sa-i spun.Si acum am probleme de fete care deh intelegi tu nu le pot vb cu taicamio.
Acum m-am obisnuit si asta este, o apreciez ca pentru mine a plecat.Sa am cu ce sa ma imbrac,sa pot sa ies la un suc, sa imi termin scoala, sa fac activitati pentru viitorul meu si chiar ca sa pot sa-ti raspund tie la problema.
Fi puternica si ai grija de tine.
Am colege care nu mai au mama delocsadDeci totusi suntem norocoase.

9 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
E trist sa auzi asta si mai greu e pentru tine,dar imagineaza ti cum ar fi daca ar sta LG tine si nu ar avea ce sa ti ofere?
Ti ar conveni sa ti doresti ceva si sa te lovesti mereu de aceeasi replica,,nu avem banii, deci nu am de unde sa ti cumpar!,,
Fii rationala si gandeste te ca un parinte cand pleaca sa munceasca peste granita, nu o face din placere!
Hai...fii cuminte si nu ti judeca mama!

| DeniZu a răspuns:

Si mama mea e plecta in Italia, dar de doar 2 ani...nu 11.
indiferent daca ne convine sau nu, ele s-au dus acolo sa munceasca, sa poata strange un ban, sa ne intretina, sa ne ofere ce-i mai bun.
pentru sacrificiile pe care le face cred ca merita respectul, nu un mesaj mai dur

| scumpik99 a răspuns:

Hei e plecata pentru tine.Munceste in Italia pentru tine.Stiu cum e si a mea e plecata dar stiu ca face acest sacrificiu pentru familie.
Bucura-te ca ai o mama buna si zambeste.O sa o vezi pe mama ta sau vb cu ea la telefon.Guvernul acesta, presedintele asta, nu le pasa de noi.Dar asta nu inseamna ca familiei nu-i pasahappy

| Cocki explică (pentru scumpik99):

Stiu asta, dar imi e din ce in ce mai greu.

| mejojo a răspuns:

Buna. In primul rand mama ta e plecata pentru tine si in al doilea rand sa ai un trai mai bun, si mama mea a plecat cand eram in clasa 1-a si acum sunt intra a8-a dar vine in fiecare decembrie, uite acum de exemplu mama mea nu vine in decembrie acum pentru ca baba ei trebuie sa moara si nu vrea sa vina acasa pentru ca patronul ei trebuie sa-i dea multi bani pe 5 ani. Nu trebuie sa-i trimiti mesaj. In sufletul ei ii este greu pentru ca este departe de toti dragi. Ce sa facem asta e. In Romaniax_x mori de foame iar acolo traiesti in puf. Incearca sa vorbesti cu ea si spune-i ca ti-e dor de ea. Eu asa i-am spus acu 3 ani. Na tu esti mai mucutakiss. Dar vorbeste cu ea, ca ea te intelege ca e mama. Ai grija de tinekiss stai linistita ca ea tot te iubeste, asa sunt si eu sunt ca tine imi este foarte dor de ea dar pe parcurs mi-am dat seama ca ea pentru noi face asta. Ai grija de tinekiss. Sper ca ai inteles mesajul meu>big grin

| Cocki explică (pentru mejojo):

Mersi daca raspundeai mai devreme tu luai funda.Ai explicat foarte bine si ...multumesc:*

| mejojo a răspuns (pentru Cocki):

Nu ai pentru cekiss.

| Zumm a răspuns:

Imi pare rau de situatia ta, dar nu crezi ca ar fi cel mai bine sa iti exprimi tu sentimentele nu altcineva? Ea va stii cum te simti daca ii zici tot ce ai pe suflet asa cum stii tu, cum simti tu, nu cu ideile altora. Imi cer scuze daca te-a deranjat comentariul meu.

| Cocki explică (pentru Zumm):

Nu m-a deranjat raspunsul tau, m-a ajutat