anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In 15 Ferbruarie e ziua mamei mele vitrege (stau de 3 ani cu ea), si nu stiu ce sa ii cumpar. Am vrut sa-i cumpar un laptop, dar am aflat ca tata ii cumpara unul. E genul de persoana care nu se lasa la nimeni si spune tot pe fata in orice moment, e serioasa mai cam tot timpul si la glume nu e dispusa cam niciodata. Ce as putea sa-i cumpar? Ceva cam prin 40-50 euro.

Răspuns Câştigător
| Cameliapantiru a răspuns:

Ai putea sa-i cumperi un buchet de flori, o cutie de ciocolata/de bomboane de ciocolata (daca ii plac dulciurile) si o carte/o serie de carti pe care isi doreste sa o citeasca, dar nu o are in biblioteca sau parfumul ei preferat sau o bijuterie (cercei, brosa, bratara etc(in stilul de bijuterii pe care-l abordeaza ea) sau un ceas de mana feminin si elegant.
La multi ani sanatosi si fericiti urez mamei tale vitrege! Iar tie, spor si inspiratie in alegerea celui mai inspirit cadou!

3 răspunsuri:
| EneCristian a răspuns:

Pai incearca flori si ciocolata si poate o bijuterie sau o sedinta de spa sau relaxare.

| Jessica007 a răspuns:

Farduri,imbracaminte,geanta,ceas de mana, flori, un album ca sa isi puna pozele etc.It's your choise! Bafta!

| zmotocel13 a răspuns:

Este si aici o lista cu idei de cadouri pentru femei. Este adevarat ca propunerile sunt pentru Craciun, dar cred ca se aplica si in viata de zi cu zi.

http://trenda.ro/cuplu-sex/cadouri-de-craciun-pentru-iubita/

Iti urez succes! :) Sper sa gasesti cadoul potrivit :)!