anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! In curand ma voi recasatori.Am mari emotii, toata lumea e fericita inclusiv baiatul si asta ma bucura nespus, deoarece ma asteptam sa reactioneze altfel, dar nu conteaza! Am discutat cu ea despre traditiile nuntilor romanesti si nu i-au placut deloc laughing. De altfel nici mie nu-mi horele si toate dansurile laughing. Am decis sa nu fie aceste dansuri si obiceiuri ca ea nu prea le intelege ( e englezoaica )si nici nu prea i-au placut si mie ca nu-mi plac deloc, asa ca am decis sa avem o nunta simpla.Cununia religioasa v-a avea loc la o biserica din Londra, dar intrebarea este ce melodii am putea alege pentru petrecere? Ati vazut ca nici nu vreau sa am deaface cu horele si cu alte din astea! Va rog frumos!

11 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

In fond, e nunta voastra si nu va opreste nimeni sa folositi o selectie din muzica voastra preferata.
Presupunand ca veti avea, totusi, si invitati romani, poti sa pui o hora-doua, daca se poate populare, nu manelistice. Se va prinde si sotia ta in hora si i se va parea chiar distractiv.

| SMarius a răspuns:

Eu stiu, acum, roman fiind, nu prea e chef fara hora, una doua de lautareasca, populara... cel mai usor ar fi sa angajezi un dj. Ii spui ce-ti place si ce nu, si el aranjeaza totul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inna si Blacky Girls, ca le place la englezoaice rolling on the floor
Daniele, e pistruiata?

| Kyrie a răspuns:

Si ce ne spui noua?

| Dan1989P a răspuns (pentru Kyrie):

Vreau niste melodii, doar atat not worthy

| Kyrie a răspuns (pentru Dan1989P):

Mda cred ca vrei populara laughing

vezi ca erau 2 spammeri pe TPU ieri si alaltaieri, o sa te umple cu muzica populara laughing

| stelyii a răspuns (pentru Kyrie):

Dar ce te a facut sa te simt asa de importanta? cu ce te a deranjat tipul? pentru ce crezi ca este site-ul asta? nu se face nimeni de ras intreband nu stiu ce...de ras se fac cei ce intra si nu au nicio treaba.si se baga aiurea`n seama.

| Kyrie a răspuns:

Mai mult te faci de ras cand postezi pe TPU despre relatiile tale "intime" ca sa zic asa XD

| Neimportant a răspuns (pentru Kyrie):

Iar tastezi răspunsuri irevelante? O Doamne.

| krewoman a răspuns:

Pai pune-o pe ea sa faca alegerile... daca e mofturoasa si nu ii place muzica romaneasca..las-o pe ea sa se ocupe de muzica...parerea mea

| Mihai_Egina_1992 a răspuns:

Muzica straina, ce altceva.
e general valabila, toata lumea asculta si fredoneaza.

am gasit deunazi pe aici ceva melodii...
iata http://www.nuntidevis.net/top-100-melodii-pentru-dansul-miresei/