Eu zic chiar daca asta fac baietii la apus sa iesiti la un picnic pe plaja si sa faci cefa gen in jurul locului unde stati sa pui lumanarere parfumate si petale de trandafiri si...
Hmmmm! Iti dau eu o idee care la mine a mers :te imbraci in ceva sexy,ii faci un dans din buric,nu trebuie sa fii experta,el o sa aprecieze oricum si iti dau si alte idei:ii faci o inimioara pe nisip din pietricele si in mijloc ii scrii la multi,te iubesc sau ce vrei tu sau ii pregatesti o cina cu lumanari, inimioare etc. si cadou...
un ceas, un obiect cu poza voastra, un breloc cu poza voastra, parfum etc.Alte intrebari?
Din cate stiu pe plaja exista niste oameni care imprima poze pe tricouri etc.
poti pune prima voastra poza impreuna pe un tricou pe care sa il aveti amandoi
Buna! :*
Pai dupa parerea mea ai putea sa ii faci o surpriza si anume sa il inviti la un restaurant unde puteti servi cina(P.S. restaurantul sa fie unul romantic). Daca poti sa-i cumperi un ceas, un tricou, prima voastra poza facuta impreuna pusa intr-o rama de argint, un parfum etc.
Mult succes! La multi ani!
Dupa 4 ani de relatie i-am facut astfel de cadouri! voiam ceva facut de mine, o amintire, ceva sa-l surprinda placut! oricum multumesc frumos de idei! pup
Poti cumpara o rama foto si pe ea sa lipesti acele bilete cu motivele pentru care il iubesti si in rama sa pui cea mai recenta poza a voastra.