Buna
dar nu trebuie sa ii demonstrezi nimic nimanui, tu gandeste ca e mama iubitului tau si din respect se merita sa ii oferi un buchet de flori.
O zi frumoasa sa ai
Daca el te intelege nu vad de ce poate sa creada asa ceva? Este bine un buchet de flori.Doar sa il primeasca.
Adevarat macar sa il primeasca.
Ar fi ceva Cred ca ar murii saraca.
Eu in locul tau nu i-as lua nimic. oricum nu te place, luandu-i flori nu o va face sa tina la tine, asa ca dai banii degeaba. eu am incercat lucrurl asta si n-a mers, si acum regret.
Pai daca nu te suporta, te-a invitat la ziua ei? Cumpara-i un buchet si eventual si o cutie de bomboane, nu are cum sa nu le primeasca si poate se va simti si prost pentru atitudinea ei fata de tine...
Nu ii cumpara nimic, ba chiar poti sa te duci fara sa ii zici lma pentru ca te faci ca nu stiai
Paza buna trece primejdia rea. Cadoul este doar un gest dragut prin care ii arati cuiva ca ti la el/ea in momentul de fata mama prietenului tau
Cred ca vei face un lucru placut pentru mama prietenului tau si poate ea chiar te va incepe a place, nu ar fi rau si un cadou mai origunal si frumos, placut.succes.Funda?