Eu unul sunt de parere ca ea inca sufera dupa ce v-ati certat chiar daca zice ca nu mai este suparata. Incearca sa-si clarifice sentimentele si toate cele... Eu unul zic ca mai are rost sa vorbesti cu ea cel putin pentru inca putin timp pentru a-i da timp sa-si revina daca are de gand s-o faca. (Adica sa fie asa cum era cu tine inainte...)
Daca iti mai pasa de ea atunci nu o lasa! Daca nu atunci fa ce vrei, este viata ta pana la urma...
Cand iubesti mult pe cineva nu poti sa stai fara el, scuze.probabil a si cautat un pretext sa va despartiti desi stie ca esti nevinovat.intreaba daca mai vrea sa continuati, simplu.
Buna!
Parerea mea este ca ar trebui sa incepi sa vorbesti despre cearta voastra.Nu stiu detaliile dar cred ca ar trebui sa rezolvi problema de la radacina. Stiu ca ar putea suna gresit dar trebuie sa va rezolvati intelegerea iar apoi sa treceti mai departe, in caz ca mai tineti unul la altul. Presupun ca asa, ea poate spune mai multe detalii in legatura cu supararea ei. Daca asta nu merge, te sfatuiesc sa nu o mai suni ceva timp, sa vezi daca ii pasa de tine si te suna... Faci cum crezi mai bine!
Sper ca o sa lamuriti!