| Infiniity a întrebat:

TPU.
In primul rand, vreau sa-mi cer scuze daca voi avea greseli de scriere. Inca incerc sa trec peste soc si imi tremura tot corpul.

Acum 2 zile am aflat ca mama il inseala pe tatal meu. Imi este foarte rusine de ceea ce va spun acum, deci rog seriozitate. Nu vreau sa vad glume pe seama mea, pentru ca situatia in care ma aflu acum este oribila.

O s-o iau cu inceputul. In iunie, mama a plecat la munca in Anglia, pentru. ca situatia noastra financiara nu era tocmai buna. Ce-i drept, nici acum nu este. Weekend-ul trecut a venit acasa, dupa 6 luni. Simteam ca ceva este in neregula, devenisem suspicioasa, asa ca din moment ce aveam acces la contul ei de FB, am intrat si i-am citit mesajele. Stiu ca fiecare are dreptul la intimitatea sa, nu-s mandra de ce am facut, dar nu mai puteam sa stau asa. Am aflat ca este impreuna cu un coleg de serviciu de-acolo. Din cate am vazut in mesajele lui, nu este roman, dar nici englez nu este, pentru nu stia engleza foarte bine. In momentul ala m-am cutremurat, nu-mi venea sa cred si nici acum nu-mi vine. Ma trezesc dimineata sperand ca a fost doar un cosmar, dar vad ca acest "cosmar" nu se mai termina. Nu i-am spus nimanui pana acum si nici nu cred ca as putea s-o fac. Mi-as destrama familia. Ce a mai ramas din ea. Asa ca m-am gandit sa vorbesc eu cu mama, sa-i spun ca ii pastrez secretul cu conditia sa puna punct acelei "relatii". Dar imi este foarte teama, nu pot sa-mi fac curaj. Nu stiu cum ar putea reactiona, daca se va speria, daca ma va ignora si va continua sa fie cu el. Tin sa mentionez ca pe 4 ianuarie pleaca din nou si mai vine in aprilie. Cine stie ce se mai intampla pana atunci? In seara asta am citit din nou mesajele si nu stiu daca vorbeste serios, dar cica ar vrea sa-l aduca in tara. Nu stiu ce sa fac, ar putea sa ne lase in orice moment si sa nu mai vina niciodata acasa.

Asa ca va cer voua sfatul, pentru ca nu am cu cine altcineva sa vorbesc. Ce ar trebui sa fac? Credeti ca o face pentru ca vrea sau pentru ca o forteaza individul acela? Ar trebui sa nu ma bag? Exista vreun numar la care as putea sa sun, gen Protectia Copilului? Orice. Chiar nu stiu ce sa fac. In doar 16 ani de viata am trecut deja prin prea multe, dar situatia asta chiar ma depaseste... Imi este rusine ca am o astfel de mama, ma doare si sa o numesc "mama". Imi este rusine ca fac parte din familia asta. Daca as fi putut sa-mi aleg familia cand m-am nascut, nu as fi ales-o pe aceasta.
Va rog, orice sfat este binevenit. Si va implor sa va abtineti de la a face glume.

33 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Nu poti sa aranjezi cu ea sa tii secretul, iar ea sa renunte la relatie. Asta inseamna santaj. Nu poti controla daca a rupt relatia. Faptul ca e intr-o relatie cu alt barbat arata ca relatia ei cu tatal tau nu functioneaza. Probabil mai sta cu tatal tau doar pentru tine, i-ar conveni si ei sa scape de el, ca doar barbatul ei este altul. Concentreaza-te pe viata ta, lasa-i pe altii in pace.

| Ecaterina2016 a răspuns:

Eu as spune ca e urat din partea ta. Dacă mama ta a fost ok pana acum cu tine, în relația de mama fiica, nu înțeleg cum o poți denigra atat de ușor. Dincolo de viata ei intima ea e mama ta și tu fata ei. Viața e complicata nu se știe niciodată unde te duce si poate la un moment dat o sa ajungi în situația ei.Nu judeca ci înceara sa comunici cu ea și sa îi înțelegi și punctul ei de vedere.

| Ecaterina2016 a răspuns (pentru Infiniity):

Ce ușor e sa judeci fără sa ai toate datele.Și oricum ar sta lucrurile, mama ta are dreptul la propria viața. Ea nu trebuie sa trăiască doar ca sa te deservească pe tine. Viața e complexa grea și oamenii se schimba.