Poti scrie un full text de format A4, ca tot degeaba il scrii. Esti paranoic/a. Sincer nu am inteles nimic din textul acela lung si plictisitor. Va trebui sa deslusesc cine-i acest James. Te duci pe o insula naufragiata 2x2 si nu stii cum se numeste. Imi dai o funda si iti spun rezolvarea.
Draga mea, ce ti-am zis eu de aceste informatii private pe care le pui aici?! E clar ca cineva a aflat ca stai pe site-ul asta si dupa intrebarile tale n-o sa fie greu sa afle mai multe.Baga-ti mintile in cap si nu mai aduce vorba nici de James ca s-ar putea sa cada si el odata cu tine.Suna-ma pe mine daca ai ceva nelamuriri ca-ti zic eu mai multe detalii dar nu mai intra aici!
Devii cam enervanta cand faci pe desteapta chiar daca tu gresesti. Daca ii zic lui James nu mai vezi nici macar fereastra la camera asa ca nu mai fi capoasa ca e spre binele tau.
Cred ca vor sa te lase singura pe insula, de aia si erai trecuta cu rosu...vor sa scape de tine! fa bine si cumpara-ti un pistol sa-i iei prin surprindere si sa le strici planul diabolic