| UnunderstoodArtistHere a întrebat:

Buna,TPU in sfarsit am reusit sa scap de toate problemele cand a aparut una noua inainte sa pot rasufla si eu usuratacryingNu stiu cum sau de ce dar sora si fratii mei au lasat totul brusc si au venit acasa sa mergem toti 4 in vacanta pe o insula care imi scapa acum numelethinking Am inceput sa impachetam sa nu fac pe reaua si n-am pus nici o intrebare.Brusc s-au trezit ca-l invita si pe prietenul meu, din ce in ce mai ciudat...M-am gandit ca ceva nu-i bine si am cautat in lucrurile fratilor mei cat erau plecati la cumparaturi.Am gasit biletele de avion si in agenda lui James scria cu rosu numele meu pe la categoria aia cu important.Sa nu mai lungesc povestea ca va dau prea multa lecturawinkingToti se poarta din ce in ce mai ciudat.Vreau si eu niste sfaturi de cum pot sa aflu ce pun la cale dar nu pot vorbi cu niciunul asa a vreau altceva. Funda cea mai buna solutie.

6 răspunsuri:
| AgathaRo a răspuns:

Poti scrie un full text de format A4, ca tot degeaba il scrii. Esti paranoic/a. Sincer nu am inteles nimic din textul acela lung si plictisitor. Va trebui sa deslusesc cine-i acest James. Te duci pe o insula naufragiata 2x2 si nu stii cum se numeste. Imi dai o funda si iti spun rezolvarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acest complot pus la cale de frati tai ( transcris de tine de undeva ) seamana exact cu abdicarea lui Sadam Husein, si pe el tot fratii si surorile sale l-au insurat

| TheDarkestBeauty a răspuns:

Draga mea, ce ti-am zis eu de aceste informatii private pe care le pui aici?! E clar ca cineva a aflat ca stai pe site-ul asta si dupa intrebarile tale n-o sa fie greu sa afle mai multe.Baga-ti mintile in cap si nu mai aduce vorba nici de James ca s-ar putea sa cada si el odata cu tine.Suna-ma pe mine daca ai ceva nelamuriri ca-ti zic eu mai multe detalii dar nu mai intra aici!

| TheDarkestBeauty a răspuns (pentru UnunderstoodArtistHere):

Devii cam enervanta cand faci pe desteapta chiar daca tu gresesti. Daca ii zic lui James nu mai vezi nici macar fereastra la camera asa ca nu mai fi capoasa ca e spre binele tau.

| Cozma27 a răspuns:

Cred ca vor sa te lase singura pe insula, de aia si erai trecuta cu rosu...vor sa scape de tine! fa bine si cumpara-ti un pistol sa-i iei prin surprindere si sa le strici planul diabolic