| Sandra2571 a întrebat:

Intai de toate,scuze pentru categorie, dar am o mare problema, sunt in clasa a-4-a si am o doamna care ma uraste,nu prea stiu de ce dar ma uraste, ma face de ras in clasa, ma ignora intr-un fel cateodata de ex:ii spun buna dimineata si ea se intoarce cu spatele la mine...deci dati-mi niste sfaturi ce sa fac, si cum sa fac sa ma placa doamna asta mai mult?

Răspuns Câştigător
| Ađřıαηηα a răspuns:

Hei.
Doamne, cand eram eu in scoala primara nu-mi sufeream eu invatatoare nu ea pe mine.
Eheee laughing cate mai pateam dar ma rog eram silitoare si datorita acestui fapt eram si iertata. Cat despre fosta mea invatatoare nu o inghiteam deoarece avea un aer increzut si cu nasu` pe sus ea fiind doar o alta baba care stie putina carte si se da superioara pe la scoala. Nu inghit astfel de persoane. Cel mai bine pentru tine este sa discuti cu ai tai sa vina mai des pe la scoala sa se implice mai mult in activitatile extrascolare sa se intereseze mai mult la tine. Sa stii ca in ziua de azi merge si cu lingusirea adica cate un mic cadout acolo sa-si aduc aminte de tine nu strica. Adica nu trebuie neaparat mereu dar la ziua dansei si de 8 martie ceva asa dragut si nu foarte scump are mai face-o pe scorpie sa-si schimbe parerealaughing) [ iti spun asta deoarece a mea era materialistalaughing adica ne ameninta prin cls a 2 a ca numai face serbari cu noi deoarece noi ei ii dam cadouri si ea vezi doamne vrea bani in mana nu cadouri laughing deci iti imaginezi ce femeie ]. Ma rog, revenind la tine incearca sa fii mai silitoare si mai cuminte in ochii ei vreo 2-3 luni schimba-ti comportamentul in prezenta ei si fa-o sa te priveasca ca pe un copil de nota 10 sau macar sa se comporte mai frumos cu tine deoarece am fost tot timpul impotriva marginalizarii laughing
Sper ca te-am ajutat! Pahappy

4 răspunsuri:
| MeeJenn a răspuns:

Discuta cu ai tai si roaga-i sa vina la scoala si sa vorbeasca cu invatatoarea ta despre asta. Poate o sa poata ei sa rezolve situatia daca tu singura nu poti. Daca ai tai nu te ajuta incearca sa vorbesti tu cu ea si sa o intrebi cat de frumos se poate de ce se comporta asa cu tine, daca i-ai facut ceva si tu nu stii. Comporta-te cat mai frumos in clasa, nu vorbi urat etc. Daca nu merge nici asa sfatul meu e sa te transferi. Sper sa te fi ajutat! Bafta!

| andaioana123 a răspuns:

Hmm, greu de spus, daca nu cunosti persoana in cauza. Pai straduieste-te safi printre cele mai bune din clasa, nu vorbi in timpul orelor. Sa iti faci temele, adica, mai pe scurt: fi o eleva silitoare. "Doamna" banuies ca este "invatatoare", nu?

| Sandra2571 explică (pentru andaioana123):

Da este invatatoare si sunt printre cele mai bune din clasa invat, imi fac temele am luat premiul 1 nu vorbesc in timpul orelor nu vorbesc urat, sunt linistita nu alerg pe hol in pauza in pauze stau mereu in banca mea si nu inteleg ce are cu mine...

| razvann232 a răspuns:

Asa is profesorii, nu le place mai de nimeni dar daca ai probleme chiar foarte grave cum ar fi sa iti dea note prea mici cand le meritai mai mari atunci incearca sa fii un elev model, adica sa iei note mari la materia ei si nu va mai fii chiar asa sau sa faci cateva lucruri bune pentru ea dandu-i un cadou de ziua ei sau sa o ajuti cu ceva, asa am facut si eu cu profa de engleza care tipa la mine zilnic.