Pai mai bine ii spui totul in fata deschis sa nu vorbesti cu altii despre ea ca sa nu creada ca o vorbesti pe la spate.Si daca nu merge ii spui asa: "Ai castigat o prietena noua, dar ai pierdut una veche." Si ii spui "chiar eu nu ti.am fost o prietena buna de ai ales.o pe ea in locul meu, eu care ti.am fost alaturi atata vreme cand erai suparata si cand erai fericita?" Sa stii stiu cum te simti si eu eram prietena cu o fata de la 3 ani cand unchiul meu mi.a facut cunostinta cu ea "poveste lunga".Iar pe la 10 ani vezise o fata noua in cartier si s.au apropiat destul de mult de ea +ca era si mai mare si na era si gandirea mai matura la ea si am inceput sa ne departim incetul cu incetul. Si imi pare foarte rau, adica intre noi era difrenta de 6 zile si mi.a fost cea mai buna prietena.Dar ghici ce pietena mea o cheama Andreea, A plecat in Elvetia "ca pana acum 2 ani sau mai mult a stat la unchiul meu si apoi a luat.o mama ei inapoi la ea si eu cu fata aceea noua o cheama Maria si pe mine la fel )) acum imi este cea mai buna prietena si stii cand cresti prieteniile sunt mult mai importante. Sper ca te.am ajutat. Pwp :*
Nu ai ce sa faci. Prietenia ei nu a fost ce credeai tu ca e. Acum ca a gasit pe altcineva nu mai are nevoie de tine. Te-a inlocuit, singurul lucru pe care il poti face e sa-ti cauti prieteni noi care sa fie adevarati. Ei sa ii spui doar ca atunci cand aia o sa o lase balta tu poate nu ii vei fi alaturi din cauza a ceea ce a facut.
Buna! mda stiu cum ee eu zic sa o lasi pe ea sa vada cum e tipa respective cand o sa-i faca o faza dinaia urata nu o so mai bage in seama si tot la tine o sa se intoarca bafta:*
Buna! Si eu am patit la fel anut trecut, stii unele fete sunt mai fitoase de felul lor si devin chiar inervante de parca cine sunt si cati ani au. Spune-i ce simti si las-o sa realizeze singura ca gresete.
Imi pare rau pentru tine si sper ca totul sa revina la normal.
Succes!