Niste propozitii ca o concluzie: nu as fi deblocat-o in ruptul capului. Cu-i nu-i convine sa deblocheze pe ai lui. Eu i-am spus socra-mi ce nu mi-a convenit si n-a vorbit cu mite 6 luni de zile. M-a durut la basca! Trateaza-le cu sicktir. Stiu ca esti tanara si ai multe de invatat. Baga la basca: nu vei ramane cu el poate doar daca ai o vointa de fier. Asa ca nu te pleca in fata nimanui. Daca mai traiesc, mai vorbim. Eu sunt batran si am vazut multe. Indreapta spatele ca oricum nu te alegi cu nimic din viata asta! Sarbatori fericite!
Prima data trebuie sa fii TU calma! Nu-ti pune mintea cu un copil care se plange inca la mama!
Daca n-o bagi in seama, dupa un timp se va linisti.
In masura in care poti, eu zic sa o ignori, si sa nu cauti sa declansezi un scandal. Tu esti mult peste ea. Las-o sa se creada stapana (nimanui) si atata timp cat iubitul tau e de partea ta si sunteti fericiti si ok, poate sa se de peste cap tipa.
Daca in schimb iubitul tau tinde sa ii ia ei partea, e, din pacate, semn ca nu te iubeste destul. Dar nu cred sa fie cazul.
Craciun fericit!
PS> Pune-i scorpiei Singur acasa, faza cu batranul Duncan. Poate invata ceva. Desi ma indoiesc.
El i-a tot spus frumos sa iti tina gura. Dar dupa incepe sa planga si ii spune lui maicasa mereu. Asta e naspa. Dar el e de acord cu mine
Transferă misiunea asta lui iubitutau. El trebuie să se implice.
Nu te sinchisi. Arată-i asta.
Asa cum spui, evita conflictul cu ea. Dar ai gresit cedând teren cînd ai anulat blocarea. Este ceeace a vrut ea.
Cand incepe sa iti spuna lucruri urate si te jigneste, inregistreaz-o cu telefonul mobil si arata-le tuturor cine este ea cu adevarat. Sa vada toata lumea in ce hal vorbeste.
Si tie Ajun Fericit!
Eu zic sa nu o bagi in seama, iar daca mama vitregă a iubitului tau te intreabă de ce i-ai dat block, tu explica-i.
Fii mai rece si distanta cu persoana respectiva, nu stiu nu-i atrage atentia.