Discuta cat se poate de sincer dar respectos cu ea si explica-i ce te deranjeaza. Imi pare rau, dar sunt convinsa ca vei reusi. Pe situl jw.org sectiunea familie poti gasi unele articole utile chiar si despre copii.
Am vorbit de nenumarate ori cu ea si nu intelege singura posibilitate pe care eu o gasesc este sa o mut la ea in apartament... momentan ne mai ajuta gen dimineata la cafea sau mai face mancare dar cred ca ar fi mai bine daca nu ar mai fii ea nu? adica ii fac singura program copilului in functie si de starea lui etc. off nici nu stiu ce sa fac...
Da,nu e usor. E greu...
Bună.
Iaurt cu biscuiți? Așa mic dejun îi faci?
Nu știu câți ani are copil tău dar nu știi să-i pregătești micul dejun!
De aici și reacția bunicii!
Copilul mic are ore exacte de mese, cantitativ/ calitativ, somn, etc.
Pa, pa.
Nu sunt mama, dar bunicii mei mereu au vrut sa fac ca ei. Mi-au spus lucruri urate despre nora lor( mama mea). Sunt nesimtiti si judeca dupa ochi. Nu ii lasa pe bunici sa educee copiii deoarece ce vad ei gresit sa cred ca e gresit invata si pe copil.
Salut
credc ca nu tie usor, dar daca nu e posibil de a limita implicarea bunicii, poti discuta cu ea dar intr-o oarecare masura(depinde de virsta copilului) poti explica pe intelesul lui de ce e bine sau nu un anumit lucru si chiar daca ii interzici sau nu-i permiti un anumit lucru, de ce este spre binele lui. poate in asa fel copilul nu va ajunge sa considere ca bunica e buna dar mama mai putin.
http://www.jw.org/ro/invataturi-biblice/familie/cupluri-parinti/
sper ca aici vei gasi si alte informatii ce te vor ajuta si in alte privinte.
succes si rabdare