| Alexandracoman433 a întrebat:

Bună TPU, iubitul meu nu m-a dus niciodată in vizita la el și eu as vrea sa merg in vizita, i-am cunoscut părinții în mașina că trebuia să-i ducă în oraș și m-a luat și pe mine dar în schimb nu am fost niciodată la el. Spune că are părinții de moda veche, sunt cu biserica mi-a spus că sunt mai retrași că nici pe neamuri nu le primesc in casă, stau de vorbă în curte. Pe mine mi-a spus că o să mă ducă doar să am răbdare, mereu zice asta, mi-a spus că poate sâmbăta asta o sa mă invite. El are 30 de ani și eu aproape 20.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In principiu TPU asta e pentru a rezolva ceva, cu ce sa te ajutam fata pe tine, sa il amenitam sa te duca la parinti lui

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-am raspuns si ieri la intrebarea asta, ia de citeste:

"... tu ai 19 anisori si ala 30 de ani, el locuind cu parintii ca orice adult puturos si fara nici un viitor.

Sfatul meu este sa FUGI de acest specimen, ca asta nu va fi niciodata un barbat cu care sa poti face ceva in viata, fiindca nu-i capabil.

Dupa cum vezi, nu te invita la el acasa fiindca nu are intentii serioase cu tine si nici de viitor, vrea sex si distractie pe gratis, cu femeile. Azi esti tu, maine este alta... ori poate ca este insurat si de aia te viziteaza numai in wwekene si numai la tine acasa".

vezi raspunsurile noastre aici:

https://www.tpu.ro/......rintii-in/

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Si care e intrebarea?
Sau ai vrut doar sa ne semnalezi ca esti puerila?
La 30 de ani ar trebui sa te invite "la el", sau sa mergeti impreuna sa cautati chirie pentru voi, nu ar trebui sa te intereseze casa "batranilor".

| SilentRain a răspuns:

Tu încă ești o copilă naivă in timp ce el este un "boșorog " plictisit de viață
Nu ti-se pare deloc dubios că nu te-a dus acasă până acum deși îi cunoști părinți?
Clar nu vrea sa se afișeze cu tine din diverse motive *fie nu consideră relația cu tine serioase, fie are pe altcineva laughing sau mai multe *
Nu știu care e faza că ai dat puține detalii, dar cel mai bine ar fi sa te gândești limpede daca merita sa stai cu el...

| Lioana a răspuns:

Nici mie nu-mi place sa invit pe nimeni la mine si nu mi-ar placea ca copilul meu sa-si aduca prietenele cand are el chef. Trebuie sa fiu eu pregatita de musafiri.
Asa ca daca prietenul tau ti-a spus ca nu te poate duce la el din cauza parintilor înțelege si nu-ti mai dori asta pentru ca pentru el e un stres dorinta ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te va duce și acasă la el până la urmă și sigur veți rămâne împreună.

| IceRope a răspuns:

Poate că acolo stă și nevastă-sa. laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru IceRope):

laughing