Un flirt pe internet nu prea poate fi catalogat drept o inselare. Vorbeste cu el si spune-i sa inceteze pentru ca nu-ti convine si te doare si nu vrei sa ajungi sa va despartiti din cauza unei mici prostii. Dar subliniaza-i ca alta data nu mai stai la discutii si il lasi (dar nu pe un ton imperativ ci calm si serios)
Din moment ce se da la prietena ta, se poate da si la alte fete, iar tu nu ai de unde sa stii asta.Cea mai buna cale e despartirea sau pur si simplu sa stai cu el de vorba despre asta.Ce conteaza frumusetea? Frumusetea e trecatoare.Trebuie sa te intelegi cu el, nu sa stai pentru frumusetea lui. Pune-te in locul lui. Daca ar sta pentru frumusetea ta si nu pentru dragostea ta?
Desparte-te de el, ce naiba? Nici un tip nu merită o fată atâta timp cât se dă la alta. Poate să fie el drăguţ, oricum toţi băieţii îşi alintă iubitele chiar dacă trebuie să mintă. Adică... tu nu vrei deşi ai dovada? Deşi ar mai fi soluţia de a te răzbuna pe el făcând acelaşi lucru, dar şi mai şi Eu asta aş face, dar nu-mi urma exemplul pentru că eu sunt mai certăreaţă şi-mi stă în fire o răzbunare.
'' El e asa de dragut si n-as vrea sa ma despart de el ''
Serios? Bine draguto,nu te desparti de el si lasa-l sa isi bata joc de tine,ca doar na, e dragut,nu?
Daca ai demnitate si sentimente pentru el si catusi de putin creierut, vorbesti cu el si inchei socoteala! Un baiat care iubeste o fata,n-o inseala si in niciun caz,nu se da la cea mai buna prietena a ei! Nu fi copilaroasa cand vine vorba de subiectul asta,pentru ca, nu e bine sa te joci cu sentimentele.Te vei atasa tot mai mult de el,isi va bate joc de tine pentru ca esti naiva, va profita de asta, iar tu, intr-un final, vei suferi! Asta-ti doresti? Sa-i suporti atatea, doar pentru ca e dragut?