| Monyyyyy a întrebat:

Bună TPU la mn în familie am 4 mătuși unchi cu mamă cu tot.Și mai demult bunicu mamei mele a lăsat gravidă pe una și nu să căsătorit cu ea și lo blestemat să nu aibă noroc la bărbați femeile din familia asta până nu știu unde.Eu îs adoptată nubis din sângele lor deci nu ar trebui nu să am probleme? Și eu mi- am blestemat fratele dar tot țin la el mă rog pentru el. Nici mamă nu a avut nu știu ce noroc ca o înșela tată bea acum lucrează în străinătate nu o fost niciodată familist.Al mătușii o inebunit dar unchiul meu are o față e posibil ca ea să nu aibă noroc? Eu nu îs din sângele lor deci ce ziceți dau funda dar nu ca gen ca nu există etc ca unele se îndeplinesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut o bunica care ne tot blestema familia, cealta bunica scapa de ele cu puterea lui Dumnezeu, dar cred ca nu a scapat de toate, si eu simt ca am un blestem asupra mea, deci se poate sa ai dar, la fel de bine poti si scapa de ele cu puterea lui Dumnezeu

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum am citit pana la capat, daca nu esti esti din sangele lor, din cate stiu nu se prinde dar, partea in care ai zis ca ti-ai blestemat fratele e problema. Daca cineva blestema pe altcineva iar, acela este curat/nevinovat blestemul se intoarce inapoi asupra celui care la facut

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Alea-s prostii. Mie mi-a spus o tiganca ca o sa ma insor cu o profesoara din Timisoara. I-am spus ca minte si m-a blestemat sa n-apuc sa ma insor. De atunci m-am insurat si a doua oara si am si nepoti. Norocul este cum ti-l faci. Daca te vezi cu un baiat care se imbata si te mai si casatoresti cu el, normal ca n-o sa-ti mearga bine toata viata.

| EneCristian a răspuns:

Wow ce familie oricum nu ai probleme blestemele nu exista ci doar tu faci conexiuni din cauza ca crezi in ele.Bafta in viata ce sa zic.

| Gabriell1992 a răspuns:

Nu exista blesteme, nu ai de ce sa-ti faci griji! Noi suntem rezultatul gandirii noastre, daca tu gandesti ca nu ai "noroc la barbati", este normal sa nu ai! Daca-ti spui acest lucru frecvent, acesta ti se va implanta in subconstientul tau, iar apoi cand ai posibilitatea de a te imprietenii cu un barbat, vei avea un comportament ciudat, practic, te vei disconsidera, iar creierul tau va face toata posibilitatea ca tu sa nu ai "noroc la barbati". Daca gandesti pozitiv, si iti vei spune ca esti o persoana frumoasa, inteligenta, etc, vei constanta ca se va intampla asta, dar la fel, trebuie sa-ti implantezi acest gand in subconstient.