| drive a întrebat:

Buna TPU luni este ziua mamei mele si nu stiu ce sa ii iau cadou si sa nu fie prea cump sa fie de 36 de lei.

8 răspunsuri:
| dragos78 a răspuns:

Un bibelou sau un obiect din portelan

| neutrino a răspuns:

Cu o asemenea suma nu ai cum cumpara un cadou. Nu poti lua decat un buchet de flori. Mama ta merita mai multa atentie din partea ta!

| Henriette1165 a răspuns:

Un parfum, exista si la aceasta suma, sau o oja+o bratara.

| Tina88 a răspuns:

O felicitare si o floare si prezenta ta acasa de ziua ei, mai mult de atat nu isi doreste nici o mama.

| NegruAlb a răspuns:

Ajunge un buchet de flori si o felicitare. Gestul contează pentru o mama.
Sa-ti trăiască!

| Fatamuntilor a răspuns:

1.Cauti o poza din alea pe care orice copil o face cu ocazia zilei de 8 Martie.O lipesti pe un carton mai mare.Acuma fie cauti prin casa fire de lana sau matase, le impletesti (ai grija sa imbini culorile ).O pui in jurul pozei.Sau lipesti hartie colorata. Faci o scrisorica in care sa arati cat de mult iti iubesti mama, ii multumesti pentru ceea ce face pentru tine si o asiguri de iubirea ta neconditionata! O pui intr-un plic si lipesti de spatele cartonului2.Sunt tot felul de produse de ingrijire (NIVEA), foarte bune (gel de dus, sampon ) care se incadreza in suma ta.3.Mai poti lua un buchet de flori4.Sau.Cumpara un blat de tort ( 6-7 lei), doua creme de la doctor oetker 3-4 lei bucata) precum si plic de frisca. Lapte, zahar cred ca gasesti in casa. Faci un tortulet, il pui la rece.Cam atatea idei am.La multi ani maicutei tale si sa te bucuri de ea mult timp.Sa stii ca doar simplu fapt ca te-ai gandit la ea, este un cadou pentru ea!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Un trandafir si icoana/un maimutoi de plus ce si-ar aduce cu mare drag de copilarie/o bratarica sfintita..Important este gestul si daca ii zici ca ea este cea mai minunata fiinta, nu va avea nevoie de alt cadou.
La multi ani maicutei tale happy

| AlexAleex a răspuns:

Un parfum, sau un buchet de flori si sa ii oferi afectiune (asta conteaza cel mai mult ).