| didiutza4you a întrebat:

Lunii Verisoara mea pleaca de tot in Germania. crying si noi doua eram cele mai bune prietene mai muult ca surorile. si ea era singura care ma putea intelege si singura care nu rade de problemele mele ...Nush ce sa fac plang intruna dupa ea. ea daca n-ar fi as fi in stare sa ma si sinucid! Va roog frumos spuneti-mi si ce sa fac? nu vreau sa plece in Germania. Si daca stiti niste status de prietene. Dau fundita va rog cat mai repede posibil si daca e cazu sami bagjocoriti intrebarea mai bine lu lasati!

4 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns:

Buna! Offf draguta de tine,pai ce sa ti spun mai iubita,regret ceea ce tii se intampla,dar lucrurile astea sunt normale.
Eu te cred ca te intelegi cu ea mai mult decat cu oricine si o consideri sora ta,dar asta e,nu uita ca exista atatea site uri de socializare,atatea retele,uite de ex,facebook,mess ul si o poti si vedea prin web.
Si pana la urma,te mai poti suce si tu s o vizitezi,iar ea,nnu cred ca se va muta defintiv acolo si nu va mai veni in Romania,niciodata,nu are cum,aici sunt radacinile ei.
Gandeste pozitiv si alunga ti din minte ideea ca,,ai fii in stare sa te sunucizi,,!
Doamne fereste,tu o s o ai mereu, va fi mereu vara ta, doar nu a murit!
Hia schimba ti modul de gandire si fii optimista!
Numai bine!

| Canyounot a răspuns:

Aii ma draguta ca nu e nimic. sunt sigura ca o sa va mai vedeti voi. Tineti legatura prin mess si stiu ca e nasol sa ai o prietena buna la distanta, si eu am una in brasov si eu sunt din Craiova (deci imi ia ceva) stiu ca nu e chiar ca in Germania daaaa totusi ne vedem rar. sa stii ca poti sa-ti faci bune pietene daca vrei.dar iti adu un sfat : ( totusi sa nu ai incredere deplina decat in parinti si desigur in tine insuti). o sa treaca ca nu a murit big grin. daca vrei sa pui la status :, Te-am iubit draga mea prietena, erai totul, dar viata merge inainte si nu ma pot opri acum, deci strig tare : Vreau sa mai simt ce simteam cu tine atunci. '' si pana luni sa petreci timp cu ea. TE PWP :*

| didiutza4you explică:

Buna, nu cred ca ma ajut... verisoara mea a plecat deja si simt ca mor fara ea nu pot trai crying(( va rog mai incercati sa lasati commentari Va Rog funda!

| justfire a răspuns:

Pai am pierdut si eu multi prieteni dar pentru binele tau ar cam trebui sa te acomodezi cu ideea ca prietenii vin si pleaca sper sa nu te intristezi si daca ai nevoie de sustinere sunt aici