Hmm... am citit intrebarea ta :].
Deci: in primul rand prietena ta a facut bine ca ti-a spus, asta inseamna ca e o prietena buna.
Daca el prosteste fetele nu inseamna ca trebuie sa va bagati si voi in "jocul" lui, ar parea ca sunteti "proaste" . Nu sunteti, ati facut bine, si totusi si baietii merita sa fie pusi la respect asaca, da... ai facut bine >;}
Ce rele sunt fetele si nerusinati baietii . Cred ca daca se comporta astfel ar trebui sa va despartiti, si prietenii tale sa-i spui sa nu se lege cu el. O sa va indragostiti cu adevarat si o sa suferiti ambele
Pai nu stiu daca e bine mai bine ar fi fost so fi incheiat cu el pentru ca poate incepea sa regrete cand isi dadea seama cum eesti de fapt si ca nu trebuia sa faca asa. nu sa faci ceea ce a facut si el aratandui ca te cobori la nivelul lui jalnic in care si-a batut joc de tine si prietena ta sper ca te-am ajutat funda?
Nu pot sa zic ca ai procedat bine,insa cusiguranta chestia asta o sa il enerveze.Da-i papucii,un astfel de iubit nu merita nimeni, nici o fata. Te-ai comportat urat cu el pe meritul lui. Eu in locul lui as afla mai multe despre el si dupa ce ar veni in oras las face sa nu ma uite, dupa care i-as da papuci si m-as combina cu cel mai bun prieten al lui. Daca el e rau tu poti fi mai rea sau pur si simplu pune capat relatiei