| iuly03 a întrebat:

M-am certat cu cea mai buna prietena a mea si imi pare foarte rau! Suntem certate de vreo o luna sau doua luni :`(! Va rog din tot sufletul meu sa ma ajutati. OFER FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| StefaniaMaria2000 a răspuns:

Pai...ai putea sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca nu iti place sa fii certat cu ea si chiar daca nu ai gresit tu cu ceva sa ii ceri scuze pentru toate momentele neplacute prin care ati trecut si daca chiar iti pare rau ca sunteti certate spune-i:"Te rog iarta-ma pentru tot ce s-a intamplat; hai sa stergem cu buretele tot ce s-a intamplat si sa fim din nou ce eram inainte...sa fim din nou prietene."
Bafta si toate cele bune. Sper ca raspunsul meu sa te fi ajutat si sper ca primesc si eu o fundita sau un vot :-)

6 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Cred ca scapi din vedere lucrurile mai importante. Nu ne-a facut pe noi o prietenie a cuiva. Daca ai facut cateva incercari rezonabile si ea nu da semen ca e de accord sa refaca relatia, da-i pace. Nu pune la suflet. Ai alte lucruri mai importante de facut. Si alte prietene de cautat. Important este sa te simti cu constiinta curata, ca ai facut partea ta, ti-ai cerut scuze (daca e cazul). In continuare va fi problema ei. Ea decide daca vrea sau nu sa aiba si ea o constiinta curata. Pastreaza-ti demnitatea. Nu-i purta ranchiun, dar nici nu te ploconi.

| milan9 a răspuns:

E necesar sa te gandesti daca acea prietenie iti este benefica, daca este un acord cu principiile tale corecte, cu principiile morale in general, daca nu conduce spre atitudini sociale gresite (anturtaje vicioase), imoralitate, aroganta, insulta, risipa de timp, etc...

| milan9 a răspuns:

Daca prezenta acelei persoane in viata ta este intr-adevar dezirabila (evitandu-se aspectele neplacute expuse mai sus) mai trebuie sa te intrebi de ce acea persoana nu a facut nici un pas spre impacare...

Este oare greseala ta iar asteapta din partea constientizarea greselii si scuzele de rigoare, sau este vorba de ceva mai serios decat atat? thinking

| Radu284 a răspuns:

Cu ce sa te ajutam? Sun-o, spune-i ca vrei sa vorbiti. si spune-i ce simti.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Încearcă să-i spui ei măcar ceea ce ne-ai spus nouă şi probabil că se va rezolva problema.

Cu bine!

| Gabryela_Nikoleta_1999 a răspuns:

Stiu ce inseamna sa te certi cu cea mai buna prietena, am trecut si eu prin asta, uite sfatul meu : daca vrei sa te impaci cu ea nu trebuie sa ii spui ca v-ati certat din cauza ei, ii spui ca a fost din vina ta chiar daca nu e asa dar ca ea sa nu se simta prost si neapreciata, si poti sa iti ceri scuze, crede-ma functioneaza :*