Exact cum ai spus nu mai sta dupa c. ei, este doar o egoista, daca va realiza ca te-ai suprat si saturat o sa-si ceara singura scuze daca nu, inseamna ca este doar pentru ea si las-o cu ale ei, fa-ti alti prieteni.
E clar că nu te apreciază draga mea, nu așa face o prietenă.
Chiar dacă suferă nu-i normal să se poarte așa cu tine.
Dă-i pace o vreme, dacă chiar îi pasă de tine va da ea un semn.
Numai bine îți doresc.
Incearca sa o lasi putin singur sa isi adune gandurile(o zi/doua)...sau vb cu ea de ce se poarta asa
Omu te lasa cand ti-e lumea mai draga. Viata mege inainte.Am avut si eu un prieen care m-a uitat si l-am lasat. Nu uita poti gasi persoane mai bune oricand si oriunde!
Sunt în aceaași situație. I-am spus simplu să aleagă: ori nu mai suntem prietene ori suntem. I-am zis ce mă deranjează. S-a revolatat, am lăsat-o și mi-am văzut de treaba mea. După un timp prietenii au părăsit-o, a venit la mine. Acum ne împăcăm excelent. Fostul ei s-a împăcat cu ea(nu știu dacă se va întâmpla și în cazul tău) și the end. Eu zic să-i spui ce crezi. Ei nici măcar nu-i pasă de anii ăștia în care i-ai fost alături, fă la fel. Trăiască Orgoliul! Pace!
Probabil doreşte să se înoiască prin acei prieteni şi să fie în centrul atenţiei. Dacă nu păstrează o preţioasă prietenie de 4 ani, aproape 5, înseamnă că nu mai e demnă de tine! Spune-i problemele care te supără şi dacă nu va înţelege, abandoneaz-o. De ce să rămâi lângă cineva care te ocoleşte? Mai bine singură decât aşa! Ori, o cauţi şi îi dai sfaturi până le bagă în cap şi îi ceri mereu împăcarea. Alegerea este a ta.