| nykk a întrebat:

BUNA TPU. M-am despartit cu prietena o saptamana si 3 zile in urma, de atunci vreau sa ma simt singur, nu prea am chef sa vb cu prieteni, chiar cei mai buni prieten, multi incep sa se supere ca nu vb. Ma simt foarte rau, si moral 'ucis', cum pot sa regulez situatia?

5 răspunsuri:
| denismaria92 a răspuns:

Care este motivul pentru care v-ati despartit?

| Stra1nul a răspuns:

Iesi afara din casa. primul sfat.winking am trecut si eu prin asa ceva. daca stai in casa numai la ea te gandesti. trebuie sa faci orice numai sa uiti de ea. sau sa iti distraga atentia fata de ea.

| andreiutza_6212 a răspuns:

Incearca sa uiti de situatia nasoala si distreaza-te.iesi la o bere cu baietii.fa ceva ce-ti place

| nabul1337 a răspuns:

Frate, acum sincer, gandeste-te putin, meriti sa suferi pentru o simpla fata trecatoare? Acum pe bune da-o naibii! Mai ales daca a gresit ea. In viata sunt necazuri mai mari decat "frate m-am despartit de gagicamea". Traieste-ti viata, de restul se ocupa MasterCard.

greece12
| greece12 a răspuns:

Incearca sa-ti revii.Nu insista sa te retragi in singuratate si sa te necajesti pentru ca te-ai despartit.Stiu ca suferi, dar asa nu rezolvi nimic.Lupta-te sa revii la normalitate,iesi cu prietenii, asculta muzica, vezi vreun film.Cu cat mai repede faci toate astea cu atat iti vei reveni mai repede.Tu nu vrei sa-ti fie bine? Daca da, asta ai de facut.Si,incet,incet o sa treaca.Mult noroc!