Ba da exista si alte forme de alint dar pe el nu il intereseaza ce simti tu! Sau o iubeste pe aia cum te-a iubit si pe tine. de aceea o alinta ca pe tine. Oricum nu e frumos. Si ea poate ca il alinta asa ca te-a auzit pe tine sau ca a inteles ca lui ii place sa i se zica ursulet.
Probabil pentru că s-a obişnuit aşa. Şi da, există şi alte forme de alint, dar dacă el pe astea le preferă...
Depinde care de care sa despariti tu de el sau invers, ar fi 2 motive unu ca mai tine la tine si acest lucru i aduce aminte de tine eu asta cred,al doilea cca e un nesimtit si un prost care nustie ce e dragostea, pentru el e tot aia si le poate zice la toate asa sa le alinte, asas baieti n-ai ce face
El ii zice asa din obisnuinta.Iar faptul ca ea ii zice asa ar putea fii o simpla coincidenta, sau poate l-a intrebat cum i-ar placea sa i se spuna.
Servus @carmynutza! Părerea mea este că nu ai de ce să-ţi faci alte griji, poate doar sunt lipsiţi total de imaginaţie. Nu mai acorda importanţă acestor lucruri, bucură-te de prezent, alături ce colegi, prieteni şi de familie, construieşte-ţi planuri pentru viitor şi ai grijă de tine.
O zi cu zâmbet să ai!
anonim_4396 întreabă:
minnie91 întreabă: