Buna!
De la fata la fata îți spun ca:
-faptul ca ai "așteptarea sa fi curtată(ma gândesc ca ai pana in 20 ani) și sa fi invitata la o cafea, sa te simți dorita și iubita pentru un gest chiar MICUȚ nu mi se pare deloc un gest deloc materialist. Am ajuns in era in care unele femei care chiar nu au treaba cu termenul "materialism" sa se gândească dacă atunci când și-ar dori de la partener o lalea/trandafir este oare un gând de materialism la mijloc. Nu. Nicidecum. Materialista ai fi fost când tu ai fi tras de el, și ai fi avut așteptări sa îți facă mereu cadouri(nu doar la aniversari, ziua voastră etc) ci sa vrei încontinuu cadouri peste cadouri ca altfel tu credeai ca boului nu ii pasa. Ei, asta înseamnă după mine materialism.
Nu vreau sa fiu rea, știu cum e sa treci prin perioade in care nu ai bani sa îți plătești unele lucruri importante de care ai nevoie, facultate, chirie și etc dar faptul ca el nu muncește și dacă vreodată s-ar plânge la tine ca este tocmai ok cu banii este o alarma pentru tine ca acest băiat nu are nici măcar atitudinea sa se întrețină pe el apoi sa îți ofere tie in schimb, ca dar, un mic gest, o ciocolata.
Consider ca nu ai procedat deloc greșit, nu ești in relația care trebuie, tu trebuie sa înțelegi ca fiecare individ de pe aceasta lume pana la urma își procura propriul ban singur pentu a trai decent. Pana la urma și dacă lucrezi la REBU, nu este o Rușine și faci bani ca sa poți sa îți cumperi o cola, o apa din parc care e mai scumpă decât in Market și așa mai departe.
Ai grija de tine și nu te mai învinovăți pentru ceva ce probabil ți-ai indus in minte sau ți s-a reproșat, adică, faptul ca ești "materialista"
Te pup!:*
Daaa, dă-l naibii de prost. eu i-aș fi zis în față că nu-s portofelu lui, să se ducă la maică-sa să ceară sau la muncă, nu mă complicam să-l mai și fac să creadă că e vina mea
Din câte se pare, ai remușcări, în timp ce lui îi e dor de banii tăi.
Chillax. Caută unul normal.
Trebuia sa ii explici ca nu ești de acord ca să plătești tu de fiecare data și sa profite de tine în felul asta. Și poate înțelegea și data viitoare plătea el.
Nu ești materialistă și nici mama lui, foarte bine că nu te-ai lăsat folosită și pe viitor nu mai da șanse oricărei lepre. Foarte puține sunt scuzele să nu muncești dacă ești trecut de-o vârstă. Și să n-ai bani nu-i o rușine cât timp nu umbli cu șmecherii și nu iei omul de prost.
Ai procedat foarte bine. Oricum, primul motiv era mai mult decât suficient ca să te va facă să te gândești la despărțire. Faza cu "apar sentimente în timp" nu merge, îți spun pentru că am trecut și eu prin asta.
App, nu ești deloc materialistă.
Bună eu cred ca ai procedat exact cum ai simțit și în funcție de comportamentul lui ai reușit să îți dai seama ca poate nu era ok față de tine!
Buna! Tu ai ales sa ai o relatie cu el, stiind ca sta mai prost cu finanțele, tot tu esti cea care ai decis sa pui punct.
Nu oricine știe sa fie gentleman, asa cum, voi fetele, la randul vostru, nu toate stiti sa apreciati gesturile frumoase din partea baietilor. Este omenește - suntem diferiți! Daca eram toti la fel, ce ne faceam?
În mod normal, dacă esti baiat cu bun simt si tii la iubita ta, orice gest, cat de micuț ar fi el, conteaza mult.
Lucrurile mari se fac prin gesturi mici, iar sa-ti inviți iubita la o cafea nu este o avere.
Daca este zgârcit cu el insuși, nu poate fi generos cu altii.
Probabil era mai bine sa discutati asta inainte, sa nu creada ca ti-ai gasit pe altcineva mai atent!
Ai grija de tine!
Multumesc, tuturor! M-ati facut sa ma simt mai ok si sa nu ma mai invinovatesc!
Nu ai procedat corect intrand intr-o relatie fara sa ai un mic sentiment de la inceput. Nu uita ca roata e rotunda si s-ar putea ca in urmatoarea ta relatie sa te indragostesti si dupa sa vezi ca te lasa balta zicand ca nu a simtit nimic de la inceput si dupa o sa zici ca tot noi baietii suntem cei care ne batem joc