Indreapta-ti atentia catre prieteni, ei sunt cei care te pot scoate din aceasta stare! Si nu mai pune la inima chiar tot, nu se merita mai ales ca uite el si-a gasit repede o alinare! Sigur nu te-a meritat sa stii! Lasa ca va trece si rana se va vindeca si va iesi el soarele si pe strada ta! Sunt sigur! Multa bafta!
Există trei ajutoare posibile : prietenii, o altă relaţie şi nu în cele din urmă - Marele Timp - care le rezolvă pe toate.
Invata sa gandesti si cu capul. Mai sunt baieti. Ce rost are sa iti pierzi timpul cu el, daca are pe altcineva.
Buna! Sterge/arunca tot ce iti aminteste de el [mesaje,nr lui de telefon, accesorii/jucarii (pe astea daca nu vrei neaparat sa le arunci le poti duce in pod/debaara/balcon)], incearca sa petreci cat mai mult timp in oras cu prietenii,iesi in parcuri,la un suc,citeste o carte, gateste, asculta muzica care sa te inveseleasca. Da-i ignore pe messenger. De cat timp erati impreuna?
Eram impreuna de aproape 1 an.
Buna.Mi-as dori ca impreuna sa gasim solutii la intrebarile care te framanta.Ce-ai spune daca mi-ai povesti detaliat ceea ce ai pe suflet?E-mailul meu este:fogelline.oasis@yahoo.com.Te astept cu tot dragul :-).Doamne ajuta!
Chiar daca arunci lucruri primite de la el, poze, stergi mesaje etc. nu te vor ajuta asa de mult sa treci peste. Varianta de a avea pe altcineva ajuta cumva, dar sa treci imediat de la unu la altu e cam urat pentru o fata. Ai nevoie de prieteni, cu care sa iesi, sa te distrezi, sa razi. si iti mai trebuie si orgoliu si sa fi mandra. Gandeste.te ca va pierde pe cineva ca tine pentru altceva. Incearca sa.l faci sa regrete ca nu mai faci parte din viata lui.
Pai nu prea o sa poti sa-l uiti foarte curand dar sfatul meu este sa iti spui ca nu te merita, sa-ti gasesti pe altcineva sau sa gasesti ce defecte avea si sa le pui pe prim plan cand te gandesti la el ca doar exista o multime de baieti cu care vei mai fi + daca te-a inselat este clar ca nu e perechea ta:*