| nexT_2456 a întrebat:

TPU! M-am saturat sa nu ma pot baga cu fetele in seama pe care le plac.Am niste retineri ingrozitoare, cand stau langa o fata pe care o plac, ma ia niste emotii mari, si mai bine plec decat sa stau langa ea parca ca cand nu mi-ar place compania ei! Nu stiu, nu mai pot sa vad fete care imi plac si sa nu ma pot baga cu ele in seama! Va rog sa imi dati niste sfaturi sa scap de frica, teama de refuz, si emotiile care nu ma lasa sa fac ce imi doresc!

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Si saraca de ea ramane cu buza umflata, fara sa stie din ce motiv.hee hee
Pai ce vrei sa faci? Sa o deazamagesti si ea sa ajunga sa cada in bratele celui mai tupeist si mai profitor? Daca tii la ea atunci nu vrei sa pateasca asa ceva, nu?
Singura modalitate prin care le putem salva de acei 'pradatori sexuali', este ca noi sa ne implicam in relatii cu ele. Gandeste-te ca tu esti simtit, onest, credincios, ai toate avantajele in fata lor, iti lipseste numai (si nu ai nevoie de) tupeul lor de nesimtiti. Si esti un tip curajos, gata sa infrunte esecul, pentru a o salva pe draga inimii tale din 'ghearele' vreunui profitor. Cavaler in armura stralucitoare. big grin

2 răspunsuri:
| hatze a răspuns:

Ba frate asa sunt si eu! dar trebuie sa indur! daca imi iese imi iese! frate eu asa mi-am propus! ce mama naibii! nu am nimic de pierdut! nu-ti fie frica!

| NoNaMe_7575 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica de fete!