| EllyElenuta a întrebat:

Buna TPU.
Ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi?big grin
Colega mea de banca dar si prietena mea cea mai buna s-a imprietenit cu "prietenul meu'"[acum suntem certati]
Ei s-au imprietenit cu ajutorul meu straight face dintr-o prostie pe mess intr-o conferintaoh go on si acum au devenit prieteni foarte buni ' frati ' chiar
Ea nu prea imi zice ce vorbeste cu elstraight face am impresia ca ii da si conversatia. am incercat sa vorbesc cu ea, sa-i spun ca ma deranjeaza... dar ea se enerveaza pe minestraight face si nu mai vorbeste cu mine
Si cu el am incercat sa vb si mi-a zis ca sunt doar prieteni buni etc si ca ii zice ce fac eu la scoala si din astea
Ma dispera toate chestiile astea/
Ei doi vorbesc si prin sms la scoala.straight face Pe mess pe ea o baga in seama, pe mine nu

Voi ce ati face in locul meu? Sunt cu el de 2 ani si cvstraight face
Dau funda. si va rog fara bataie de joc:*

Răspuns Câştigător
| bambi12313 a răspuns:

In primul rand daca aveti 2 ani de cand sunteti impreuna si nimeni si nimic nu va despartit pana acum cu exceptia unor mici certuri de ale voastre, nu va puteti despartii tocmai acum. si daca un baiat sta cu o fata atata timp cu siguranta simte ceva special pentru ea. iar tu incearca sa numai fii asa de stresata cand esti in prezenta ei deoarece ea isi da seama si cu atat mai mult te va tine in suspans doar pentru ca tie iti este bine si ei nu. poate ea tine la el sau este intr-un fel atras de el, insa tu trebuie sa-i deminstrezi de cate ori poti ca ea chiar daca Doamne fereste va avea ceva cu el mereu va fi pe locul 2 pentru ca pe locul 1 vei fi tu. Iar el demonstreaza-i ca si tu poti fi ca el si tu poti avea un frate cu care sa te intelegi chiar si inventat si ai sa vezi cat de rau se va simti iar cu timpul relatia lor se va destrama. PS. Un baiat care sta cu o fata cateva luni, ani niciodata nu o va lasa pentru o oarecare si mereu se va intoarce la ea si mereu o va iubi doar pe ea. pentru ca ea timp de 2 ani a fost langa el la bine si la greu suportand orice pe cand o fata care nu stie sa numere bine persoanele dintr-o relatie (2) va fi mereu o simpla distractie. iar acea persoana nu are principii iar un baiat se uita intotdeauna la o fata serioasa pentru a fii cu ea mereu nu doar o noapte

1 răspuns:
| Mitache_Alina_1986 a răspuns:

Trebuie sa vorbesti serios cu el...sa aleaga ori pe ea ori pe tine, daca te iubeste sa fie cu tine, daca o alege pe ea tu trebuie sa inchei relatia cu amandoi.nu-ti pierde timpul cu persoane care nu le pasa de tine.sunt altii care asteapta poate sa fie cu tine