Imi pare ca toata povestea asta este trasa la indigoo. Sugar dady? Parca, parca de asta este vorba. Sta cu tine pentru ca ii permiti multe si pentru ca nu esti un coate goale, dar nu-i pasa deloc de tine.
Este o relatie toxica care v-ar face bine la amandoi - cand ii puneti capat.
De data asta fi barbat si pune-i punct, nu punct si virgula.
Paraste-o. Nu o mai baga-n seama!
Merita tot dispretul si sunt convins ca-ntr-o zi roata se va-ntoarce.
Mi se pare mie, sau ea te foloseste tocmai pentru ca esti o fire linistita? Incerca sa te provoace cu "declaratiile" de fumatoare si altele. Voia sa se desparta de tine si nu avea motiv. Cum si celalalt a lasat-o, s-a intors la tine pentru ca tu esti umbrela ei de vreme rea. Da, stiu, te doare ce iti spun. Dar mai bine deschide ochii cit mai este timp.
Si ce mai astepti, sa o gasesti cu altul in pat? Te-a mintit ca pe ultimul prost, in nenumarate randuri, si cand ai prins-o cu minciuna a reusit sa faca in asa fel incat sa pici tot tu de fraier. Da-i flit, nu e genul de persoana cu care sa-ti imparti viata. Minciunile si umilinta vor continua si nu mai e nimic de facut. Pe oamenii ca si prietena ta nu ii poti schimba, din pacate.
Ceau, draga.
Parerea mea este ca la tine in cap este mare aglomeratie.
Nu in sensul rau.Ai imaginatie, gandesti mult si traiesti repede.
Insa inima ta nu prea se potriveste cu creierul.
Parerea mea este ca ar trebui sa-ti dai o pauza in care sa inveti sa respiri si sa-ti gasesti echilibrul interior.
1-2-3 zile la munte sau printr-un sat uitat de lume, singur pe acolo, ar fi perfect pentru tine.
Eu cred ca tu intelegi de ce iti spun asta in loc sa raspund la intrebarea ta.
Te-am tzucat, si sper sa te gasesti pe tine.
Buna,nu stiu daca am inteles exact ceea ce ai dorit sa exprimi, pentru ca ai un mod de a scrie destul de greu de urmarit.Ia-o mai incet.Cred ca marea problema a ta este faptul ca nu ai trecut cu adevarat peste acel incident...Inteleg ca ati reluat relatia dar ai iertat-o cu adevarat? Adica acolo, in suflet a disparut complet sentimentul de gelozie sau ranchiuna? Cred ca de aici si faptul ca nu mai esti ca la inceput, ca a disparut si romantismul sau mai stiu eu ce gesturi...Se intampla in viata asta sa si gresim si cred ca odata ce ai fost de acord sa reluati relatia,ar fi bine sa o luati de la capat cu totul. Fara resentimente,fara reprosuri,fara sa readuceti in discutie acel episod)stiu ca este dificil dar odata ce ai hotarat sa ierti, iarta cu toata puterea sufletului, parerea mea). Incercati sa va regasiti pe voi ca si cuplu, sa redescoperiti lucrurile care v-au facut sa va iubiti, pentru ca sunt sigura ca ele exista.Nu am inteles exact ce s-a schimbat la ea si ce fel de relatie aveti in prezent daca vrei mai multe pareri vino cu mai multe detalii scrise mai coerent. Orice ai face multa bafta.
Eu cred ca fata asta nu te merita.tu pari o fire prea linistita, prea introvertita pentru ea... spune-i ca vrei o pauza, iar in timpul acesta ar trebui sa-i urmaresti comportamentul..Succes!