O figura neutra inseamna de obicei o persoana fara relatii, prieteni, amici, familie. Fara comunicare. Trebuie implicata in lucruri marunte, o cafea, o poveste, o reteta de muraturi, etc, pana se deschide ea si devine mai sociabila.
Sarut mîna! Întradevar doamna aceea are probleme serioase, ori de sănătate, ori i a decedat cineva in familie, nu stie nimeni, sunt doar presupuneri, dar daca dumneavoastră spune ti ca deciteori o vedeti nu zîmbeste, este clar are mari probleme, solutia nu este la dumneavoastră, doamna aceea trebuie sa consulte un pshiholog, posibil este foarte deprimată din cauza situatiei prin care trece, unicul lucru pe care daca vi l permite doamna, este sa o intrebati daca are nevoie de cineva cu care sa vorbească, si dumneavoastră sa o ascultati si sa incercati sa o intelege ti 100%, in rest cu altceva nu cred ca ave ti cum sa o ajuta ti, incercati sa vorbiti cu dinsa, dar sa nu pune ti intrebari personale, acum depinde foarte mult de circumstantele si locul unde o vede ti pe această doamnă, puteti dumneavoastră sa luati initiativa sa incepe ti un dialog cu doamna, incepind de la lucruri banale cum ar fi vremea, si treptat poate doamna i si deschide sufletul in fața dumneavoastră, si va mărturiseste cauza, desii cred ca va dura ceva, pina veti afla exact ce o deprimă. Multă sanatate va doresc, si sa ne tine ti la curent cu evolutia problemei. O zi frumoasă.
Adevarat ca va fi dificil sa aflu problemele dansei. Doamna nu isi permite sa se duca la psiholog pentru ca munceste ca si camerista la o pensiune. Insa vad clar ca este o diferenta intre dansa si colegele dansei. Ma gandesc ca poate fi si un mod de aparare faptul ca nu zambeste. Eu ma gandeam la o solutie care sa ii aduca macar o data la cateva zile un zambet. Sunt constienta ca nu tine de mine ca dansa sa zambeasca zilnic sau sa isi rezolve problemele, dar un gest pentru un mic si firav zambet o data la cateva zile sigur exista.
Ave ti dreptate, noi ca oameni trebuie mereu sa zîmbim, dar v ati intrebat, poate dinsa are probleme la serviciu, cu șefii, cu colegele, colegii. Cu sigurantă doamna aceea este stresată, ce vârstă are dînsa? Sanatate multă, si dumneavoastră si dînsei.
Cu colegele si cu sefa dansei nu sunt probleme, stiu conditiile de munca de acolo. Poate sefa uneori este exigenta, dar nu se intampla intotdeuna, deci nu constituie un motiv suficient. Motivele supararii dansei poate vin de undeva din afara, problema este ca nu ma pot implica foarte mult si nici nu pot sa ii cer sa fie deschisa. Si eu mai am zilele mele in care nu zambesc, dar dansei i se intampla indiferent de atmosfera care exista in jurul ei si asta de nota ca o macina ceva. Ideea ar fi nu sa incerc sa ii rezolv problemele, asta doar dansa o poate face, dar sa ii aduc un mic pe fata cu ceva gesturi care ar imbuna macar pe moment. Ca idee cred ca are intre 35-45 de ani. Multumesc frumos pentru urari.
Daca nu esti in stare sa tratezi o intrebare cu seriozitate la ce mai raspunzi? ...doar ca sa iei tricou TPU?
Funda pentru ce anume? normal ca voi da Funda unui raspuns serios care ma ajuta cu adevarat
Lasa funda
Ai putea incerca sa cauti un motiv sa vorbiti in prima faza, dupa care sa creezi contact vizual, tu trebuie sa fii vesela si zambitoare, energia se transmite cauta subiecte amuzante dupa ce iti acorda atentie.
Am incercat sa ii obtin contactul vizual si nu prea reusesc. Cred ca am specificat acest lucru in intrebare. Multumesc oricum pentru raspuns. Daca mai aveti si alte idei le astept cu drag