anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma deprima ideea ca iubitul meu a plecat pentru 6 luni la munca in strainatate. Mi-a promis ca va fi totul bine, ca ne facem casa cand vine, insa dorul asta ma ucide, ma jur! Nici sa ii spun ca sunt necajita nu vreau, ca nu vreau sa-l fac sa se simta aiurea, insa ma doare ca sta atata plecat. Mor ca stiu ca nu e langa mine, ca nu ma mangaie, ca nu se joaca cu parul meu, ca nu ma tine in brate, gandurile astea ma termina psihic. sad Stiu ca, comunicarea ese cea mai importanta, si stiu ca dacai-as spune toate astea, m-ar asculta si mi-ar fi mai bine, insa nu vreau sa par lasa, chiar imi doresc sa ne facem un viitor. Si cred ca uit ca "good things happen to those who wait", dar cred ca ma intelegeti daca va puneti in locul meu. Nici nu stiu ce sa intreb, sunt debusolata, dar parca am nevoie de cine care sa lupte cu mine, si sa ma incurajeze. Sunteti oameni si cred ca intelegeti prin ceea ce trec. Ziua e mai ok, am activitati si mai trece cumva, dar noapte... e ingrozitoare. sad Ce sfaturi imi puteti da? Multumesc frumos!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Faci rost de un animal de companie

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bine ai venit in lumea reala, lume care presupune sacrificii nu smiorcaieli.

Daca te roade dorul atat de tare te sui in avion si te duci la el, ca iti zic eu daca el da de bani si de bine acolo nu se mai intoarce, nici dupa 6 luni nici dupa 6 ani

| Doub a răspuns:

Ai putea să dormi.

Răspuns utilizator avertizat