Depinde si ce ii place. Daca e fotbalist ii poti lua ceva cu echipa lui preferata, daca ii place sa citeasca, o carte. daca ii place muzica un cd cu melodiile lui preferate, sau film sau sa il inviti in oras sa faci tu cinste.
Pai...gandeste-te la ceea ce ii place lui in mod deosebit. Adica, daca ti-a zis vreodata ca isi doreste ceva, ii poti lua "acel ceva". Sau ii poti lua un CD cu muzica preferata, un tricou cu trupa preferata, sau ceva simbolic. Orice i-ai lua sunt sigura ca o sa aprecieze, asa ca mult noroc
MI se pare in regula. Cand am facut cateva luni de prietenie cu actualul meu sot, am cumparat o rama si am pus o fotografie cu noi. I-a placut mult si a iesit frumos toata seara.
Ii poti lua ceva. dar sa fii atenta daca iti da el primul. daca nu iti da nimic, nu ii da nici tu. Se va simti prost, nu va fi o surpriza. poti personaliza un tricou cu o poza cu voi. Nu te costa mult. Sau o cana, o rama ceva. nu-i lua cine stie ce valoros (vei avea timp pentru cheltuieli)
Da, e ok. La ce cadou te-ai gandit?
Ce zici de un pandantiv care se rupa in doua si pastrati fiecare o parte la gat?