| anabelisa a întrebat:

Buna,TPU! Ma intreb cateodata, de ce unii oameni sunt interesati atat de mult de vietile noastre(nu in mod pozitiv),incat nu stiu altceva sa faca decat sa-si bata joc, sa ne invidieze si sa ne jigneasca.
Oare cum ar fi existenta noastra fara aceste "BESTII"?

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Din cauza frustrarilor. Daca cineva e prea sus, si cineva se simte complexat, daca nu poate urca la nivelul acelei persoane, incearca sa o coboare pe ea sub nivelul ei.
Intelegi? Adica de exemplu o persoana e complexata de aspectul ei, i se pare ca e urata, pentru ca nu poate fi la fel de frumoasa ca si pe persoanele pe care le invidiaza incearca sa le urateasca si pe ele, si atunci scoate in evidenta defectele acelor persoane, defecte reale sau de multe ori imaginare.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| FlyingSoul a răspuns:

E perfect natural ceea ce fac acesti oameni. Dar ceea ce ne diferentiaza de animale e ca avem constiinta (unii) si nu dam glas la tot ceea ce gandim. Orcat de virtuosi am fi invidia e o parte din noi si trebuie sa acceptam. Dar nu inteleg ceva. De ce nu te simti bine ca esti barfita? E un motiv sa te bucuri, pentru ca viata ta e mai importanta decat a celor ce te barfesc (pentru aceia).

| neutrino a răspuns:

Atunci cand omul nu are ce face, sau din invinie, barfeste. Ca si noi acum!

| anabelisa explică (pentru neutrino):

Really? Nu am stiut!
Fii serios acum!

| StReEtDaNcEaNa a răspuns:

Din pacate asa e viata asta.Din pacate fara tupeu din ala jegos, nu ajungi nimic. straight face

| DianaDiaa a răspuns:

Mda....asta ma intreb si eu. De unde dq atata invidie? Stiu cum e 1000% si ce pot face? Noroc ca mai am 2 luni (nici atat ) si termin liceul. Ma gandesc nu fac nimic aiurea incerc sa fiu cat mai sociabila, placuta si ce iese din toate astea? Ala bun pica.De ce? asta e intrebarea.

| bogdan133 a răspuns:

Mereu lumea va comenta. lumea se va uita in curtea vecinului si nu in a lui. nu va exista o lume fara ei, desi ar fi minunat.