anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma macina ceva foarte tare. Pe prietena mea cea mai buna a mintit o cineva. Eu il stiu pe om care a mintit o si nu stiam despre subiect pana ce nu am aflat de la ea. Pana la urma acea persoana mi-a spus ca a mintit in legatura cu problema in cauza. Si cand prietena mea m-a intrebat ceea ce stiu i-am spus ca ala mi-a zis mie ulterior ca a mintit. Si ma simt foarte prost ca am fost prins la mijloc, eu nefiind implicat deloc in problema, doar ca stiam doua scenarii, una de la ea si una de la acea persoana. Dar pur si simplu a trebuit sa ii spun adevarul, eu nu pot sa ascund fata de ea nimic si imi parea rau ca a fost mintita. Oare nu isi va pierde increderea in mine pentru ca i-am spus ca omul respectiv a mintit-o? Sunt foarte ingrijorat. Va rog sa imi spuneti parerea voastra. Multumesc!

3 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

E cam imbarligata expunerea ta. De ce nu spui concret ce a mintit si ce s-a intamplat?

| Violleta2022 a răspuns:

De ce sa-si piarda increderea in tine, care ai spus adevarul? Nu face sens ce spui!

| Chainisegirl a răspuns:

Depinde... Daca chiar e cea mai buna prietena te va ierta, pentru ca i-ai spus adevarul, insa daca e prietena doar din interes iti va spune ca nu e ok ce ai facut... Cel mai bine e ca ai spus adevarul. Ai facut ce trebuia. Dupa cum am zis te va ierta daca e o prietena adevarata. Insa, eu cred ca tu nu trebuie sa iti ceri iertare deoarece tu ai spus adevarul.