| PopaAlexandra15 a întrebat:

ma numesc Alexandra si am 18 ani, am un frate de 14 ani pe care l-am prins in timp ce se masturba in camera sa, el a accesat un site pentru adulti si se masturba, cand am intrat in camera el si-a bagat penisul in erectie inapoi in pantaloni si-a schimbat de pe site-ul pentru adulti pe YouTube. De atunci este foarte distant fata de mine, nu mai vorbeste cu mine, nu mai vrea sa stea cu mine, ce sa-i fac sa-i spun ca nu sunt suparat pe el pentru ceea ce a facut.

Răspuns Apreciat de Editori
| Marinela9184 a răspuns:

Iti dai seama ca se simte jenat. O sa ii treaca la un moment dat, doar nu o sa fie suparat toata viata. Trebuie sa accepti faptul ca nu ii va trece oricum, probabil ca a fost un mic soc pentru fratele tau. Vorbeste cu el, spune-i in primul rand ca iti pare rau ca nu ai batut la usa mai intai (chiar trebuia sa faci asta, sau daca ai facut-o si nu ai mentionat, atunci imi pare rau ), si spune-i sa stea linistit pentru ca pentru tine este acelasi om, nu ti-ai schimbat deloc parerea despre el din cauza a ce ai vazut. Lucruri de genul asta. Daca nu, asteapta pana ii trece, nu stiu ce fel de om este asa ca nu pot spune exact cum poti proceda.

10 răspunsuri:
| Stropdeploaie a răspuns:

In Primul rand incearca sa i respecti intimitatea!
Nu poti sa intri in camera lui asa hodoronc tronc!
In al doilea rand. te sfatuiesc sa l lasi in pace o perioada de timp!
Imagineaza ti cum ar fi fost daca lucrurile stateau invers!

| OldSoul a răspuns:

Spune-i ca e ok, ca nu ii spui nimanui(parintilor), ca va fi secretul vostru.

| eugeniu2020 a răspuns:

In 1 rand nu intri in camera fara sa bati la usa.
in al 2-lea rand - e dreptul lui sa faca in camera lui ce doreste.
in al 3-lea rand - daca esti curioasa poti sa mergi la el si sa il ajuti, asa ii va trece supararea pe tine!

| MrGreem a răspuns:

Nu te lua dupa raspunsurile date gen ''ar fi frumos sa te masturbezi impreuna cu el'' asta nu va duce la nimic bun. Chestia asta il va face dependent de tine si mai tarziu o sa-ti propuna sa te culci cu el. Ar fi ceva frumos sa il faci pe bietul copil fericit DAR avand in vedere moralitatea societatii nu e deloc normal sa faci asa ceva XD
Masturbarea e ca zaharul pana dai de pasarica si e miere XD
Zic cel mai bine sa nu mai discuti cu el despre intamplarea asta si sa il lasi in pace ca o sa ii treaca... poate sa il incurajezi sa gaseasca o prietena ca mai nou generatia lui cauta relationship si sex de la 12 ani... stiu asta!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tu nu ai nici un motiv sa fii suparata pe el, nu a facut nimic interzis. Poti sa ii ceri scuze ca ai intrat peste el in camera fara bati la usa, cum era normal. In situatia data singurul care are dreptul sa fie suparat este el, doar tu ai gresit

| Subsemnatul123 a răspuns:

Ar fi si prostesc sa fii suparata. E si el om, are si el hormonii lui. Gandeste-te ca altii se dezvirgineaza la 14 ani. De fapt din contra, ar trebui sa fie el suparat pentru ca ai intrat peste el fara ca macar sa bati la usa, evident ca el acum se simte penibil fata de tine. Data viitoare macar bate la usa si intreaba daca poti intra. Daca camera sa este doar camera sa si n-o imparte cu nimeni, atunci este spatiul lui privat si nu prea ii frumos sa intri pur si simplu in spatiul lui privat.

| mgtow a răspuns:

Il notifici ca data viitoare sa o faca cand nu e nimeni acasa, si asa cand ajunge vremea sa va cereti dreptul de mostenire pe locuinta vor fi multe discutii intre voi asa ca nu ai dc sa te stresezi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să-i spui pur și simplu că nu ești supărat pe el, iar când mai dorești să intri la el în cameră, să bați întâi la ușă.

| doctorlovebuc a răspuns:

Spune-i ca e ceva normal pentru un baiat de varsta lui, si ramane intre voi intamplarea.

| Fancyuiop a răspuns:

Hei! Sunt si eu baiat si stiu cum e. O sa vorbeasca cu tine dar sa mai treaca timp, deoarece s-a rusinat in acel moment. Nu mai intra peste el, bate la usa chiar daca e fratetu si respecta intimitatea.