Doamne-Doamne, daca Il rogi frumos, cu incredere, iti va spune ce sa-i spui ca sa o convingi. El stie cel mai bine sa te sfatuiasca. Crede-ma! Dar iti spun si eu:Roag-o frumos sa aiba incredere in tine, spune-i ca iti este rusine cu parul pe care il ai pe pocoare. Dar ii dau dreptate pentru faptul ca te-a certat cand a descoperit ca te-ai facut cu lama. Asa ceva nu se face, caci risti sa-ti creasca mai mult si mai des. Asa am patit eu: m-am ras de 2 ori in viata mea, cand am fost la mare si mi s-a indesit de numa' - numa. In ceea ce priveste fardul:acesta este daunator pentru ochi, intr-adevar. Dar daca pui putin(nu trebuie sa te fardezi strident, mai ales la varsta ta) si daca ai grija sa te demachezi seara, inainte de culcare, nu este o problema. Spune-i toate astea mamei tale. Daca ai frati/surori mai mari decat tine, roaga-i pe ei/ele sa vorbeasca cu ea. Si nu cred ca nu vrea sa te inteleaga, ci cu siguranta vrea sa te protejeze, sa nu ti se intample nimic. Asa au fost si parintii mei cu mine si cu sora mea si asa sunt si acum, desi amandoua avem cu mult peste 20 de ani. Poate ca asa o sa fim si noi cu copiii nostri, mai stii? In plus, cred ca ar trebui sa ne bucuram de acest lucru si sa apreciem, deoarece sunt o gramada de copii orfani care si-ar dori sa aiba parinti care sa le poarte de grija si nu-i au, din pacate.
In ceea ce priveste timiditatea, la fel, iti recomand sa te rogi cat mai mult la Doamne-Doamne sa te ajute, si roaga-te si cand nu ai probleme, nu doar cand ai. Multumeste-i pentru toate etc! Apoi iti recomand sa vb. cu psihologul scolii(daca aveti psiholog la scoala) fara nici o rusine. Nu-ti fie teama, daca vb. cu un psiholog nu inseamna ca esti nebuna.Psihologul discuta cu tine si cu un nebun nu se poate discuta. Nebunii(si nu numai) merg la psihiatru, nu la psiholog. La psiholog merg cei cu probleme de genul:timiditate(ca in cazul tau), neincredere in propriile forte etc. Crede-ma ca te va ajuta foarte mult. Stiu asta din proprie experienta. Important este ca tu sa fii convinsa ca ai nevoie de el, si sa vrei sa vb. deschis cu el; nu incerca sa-i ascunzi nimic, caci, astfel, nu va putea sa te ajute!
Multa bafta!>
Asa este si mama mea
Prima data cand m-am epilat nu i-am spus.Si-a inceput sa-mi zica la ce varsta se epila ea si tampeni
Sprancenele nu am nevoie sa mi le fac (inca)
Spune-i ca toate prietenele tale se penseaza si vrei sa o faci si tu. Spune-i ca atunci erau alte vremuri si au cam trecut si deja esti mare si poti sa decizi
Eu i-am tot imbarligat tampenii pe acolo si pana la urma a cedat
Treci prin adolescenta asa ca nu te ingrijora. Mama ta poate este foarte protectore cu tine. Are dreptate cu pensatul si parul de pe picioare doar la 20 de ani pentru ca pielea copiilor este prea sensibila pentru ORICE fel de produs. Daca te vei mai rade cu lama firul se va face tot mai gros si la fel cu sprancenele.
P.S: de obicei fitzoasele se penseaza pe sprancene
@the1answer hai mai, ca parca am niste stufe, nu fac asta doar ca asa-i la moda, dar din necestiate si sa arat ca o fata logic.
Defalucy întreabă:
anonim_4396 întreabă: