anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!
Ma numesc Bianca si am 14 ani.Am o relatie la distanta de cateva luni.Prietenul meu are 15 ani.Nu stiu ce se intampla cu el.Joi seara a baut cu prietenii si a mers la bowling. O noapte pierduta alaturi de un pahar si o sticla.Vineri s-a "scapat" la mine ca ar fi facut ceva in seara respectiva. Apoi l-am intrebat ce a facut, nu a mai vrut sa-mi zica.Sambata seara nu m-a sunat sa-mi zica "noapte buna" asa cum obisnuia si nici nu m-a cautat ziua. Duminica iar l-am intrebat dar tot nu a vrut sa-mi zica. Mi-a zis sa o termin cu chestiile astea ca el nu are chef de asa ceva. M-a pus pe ganduri...Seara l-am sunat si l-am intrebat ce se intampla cu el... mi-a zis sa ma culc straight face. Cand sa inchid telefonul` mi-a zis "noapte buna" incet si pe un ton naspa raised eyebrows.
Eu cred ca ma inseala si in seara aceea s-a dat la vreo fata sau i-a propus vreo combinatie.Acum nu stiu exact ce s-a intamplat acolo.
Voi credeti ca ma inseala sau s-a plictisit de mine? Uneori sunt prea insistenta big grin, recunosc straight face.

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Probabil pentru moment a simţit nevoia să îţi spună ce s-a întâmplat sau ce a făcut, însă la o a doua gândire şi-a dat seama că întreaga situaţie e greşită, şi că probabil te-ar afecta.
Nu trebuie neapărat să crezi că te înşală sau că s-a plictisit de tine. Poate este vorba de insistenţe aici, încearcă să fii mai deschisă şi să îl convingi că îţi poate spune orice. Aici trebuie să te bazezi în primul şi primul rând pe încredere.
Însă pentru moment, lasă-i nişte timp. Îmi imaginez că vrei să vorbeşti cât mai mult cu el şi să afli ce e în mintea lui, însă şi presiunea asta poate avea consecinţe urâte.

12 răspunsuri:
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

E dragoste la distanta.sunteti niste copii.deci.distreaza te scumpo si nu mai pune fel si fel de intrebari.ca totusi ai 14 ani.nu ai de ce sa it pui intrebari de genu` asta acum.oh go on

| Jessica a răspuns:

Bună.
Eu nu cred în relații la distanță. Totuși, ar fi mai bine să îl întrebi dacă mai vrea să fie prietenul tău.

| maryellen91 a răspuns:

Buna!
poate are si el o perioada in care vrea sa fie mai singur! numai fii si u insistenta(ca asta e cam naspa pentru baieti, gandeste-te la el cand e cu amicii si il tot suna iubita...cam se face de ras nu?)si daca te iubeste nu iti face griji, dar schimba si tu ceva ca a cam intervenit monotonia intre voisad si daca cum spui tu a pus-o de o cobminatie, el incerca sa te faca sa intelegi...dar nu cred ca e cazulhappy
bafta! papa!

| maryellen91 a răspuns:

P.S. nu te mai scuza atata de ortografie...se vede ca esti cam insistenta(daca esti asa si in viata de zi cu zi, adica insisti pe ceva, nu e bine!) si cred ca esti genul de persoana care te cam invinovatesti fara a avea vinalaughing

stai calma, toti gresim!

| LondoneseCat a răspuns:

Prietenul tau?straight face

| ombladon a răspuns:

"Daca a-ti observat cateva greseli de ortografie i-mi cer scuze" chiar aici ai o greseala "i-mi" rolling on the floor

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

BIBI nu stiu ce sa iti spun. mai bine lasa-l doamne iarta-ma de internet si dragoste la distanta ca nici o data nu poti stii ce face celalalt cand nu vb cu el sau poate vb cu u la tell si cu alta pe mess... e destul de complicat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu siguranta in noaptea aia s-a intamplat ceva si te-a inselatstraight face

| elenushaha a răspuns:

Ai doar 14 ani nu inteleg de ce de pe acum ay relatii!
si-o ce daca nu te mai vrea spune i ca mai sunt baieti pe pamant!

| ßüттέяŦℓÿ a răspuns:

Bună Bianca.
Păi ar trebui` să îl întrebi din nou cu seriozitate spunându-i că dacă te iubeşte şi ţine la tine nu ar trebui să aveţi secrete
Eu una nu prea sunt de acord cu relaţiile la distanţahappy
El poate umbla şi cu tine si cu alta in acelaşi timp fară sa ştihappy
Iţi doresc o zi bunăwinkinghappy

| biibiii a răspuns:

Daca a-ti observat cateva greseli de ortografie i-mi cer scuze big grin

| biibiii a răspuns:

Scuzati-ma daca am facut vreo greseala de ortografie big grin