Uită o, nu e de tine, asa sunt puștoaicele nehotărîte, ele caută bani, daca nu ai atunci se"gîndesc" ele ca nu o sa meargă, păi da, nu o sa meargă cu unul sarac, ele vor băieti cu bani, cu masină, sa le faca toate mofturile lor, lasă o in pace ca nu e ea singura fată de pe pămint, mai sunt fete, ea se crede buricul pamintului, o superficială, o proastă. Ce vârstă are ea? Dar tu?
Ea are 16
Eram sigur ca ea este minoră, lasa o in pace ca ai putea avea probleme cu părintii fetei, daca ea se plînge lor ca tu o tot cauti.
Nu o mai caut, am subliniat faptul că mi-am pierdut încrederea în mine, nu mai pot să țin la alte fete de frică că o să pățesc la fel :/
Ai fost tot timpul in freindzone, inteleg ca esti sensibil dar sa stii ca cand o fata te place isi spune ea asta, numai te milogi atat fi barbat
Esti baiat foarte dragut, nu fa greseala ca altii dintre noi sa plangi pentru o fata nehotarata si neserioasa efectiv! Bai, aia nu te merita. Clar! Te ranesti singur daca nu alergi dupa fete mai bune.
Ce e de făcut este simplu! De-acum chiar dacă ai sentimente faţă de unele fete pur şi simplu să nu arăţi dacă vezi că nu arată nici ele. De ce să te închizi în tine şi să nu te bucuri de viaţă din cauza unei fete care pur şi simplu nu a fost interesată? Măcar a fost sinceră, chiar dacă nu a fost frumos ce a făcut e mai bine decât să fi continuat relaţia iar ea să fie nefericită şi să te trateze ca ultimul om de pe planetă. Sfatul este să treci mai departe pentru că eşti un băiat mare şi să ai încredere în tine, eşti băiat, dacă nu eşti sigur pe tine atunci e foarte grav! Femeile vor bărbaţi siguri pe ei, gândeşte-te la asta, şi nu mai arăta că eşti sensibil că te oamenii o să te rănească fix când nu te aştepţi.
Baftă!
Bună.
Îți vorbesc din postul unei persoane care s-a despărțit de cineva that way ↑↑↑ Adica eu am fost cea care i-a dat papucii tipului...
Totul a fost doar lapte si miere la inceput, dar dupa un timp am realizat ca nu e ceea ce imi doream, asa ca i-am pus punct.
Poate s-a simțit si ea la fel, poate isi dorea o relație cu un tip cu o varsta mai apropiata aka minor. Sau poate e doar o frustrata fără ocupatie.
In oricare din cazuri, treci peste dude!
Esti tânăăăr, ai timp si sunt destule fete si mai bune ca dânsa.
Nu te descuraja, doar fii atent la ce se întâmpla in jurul tău și nu ii lăsa pe altii sa iti vada vulnerabilitatea. Everything here is fuc.ked up.