S-a schimbat din cauza banilor si a anturajului. Ceilalti baieti l-au acaparat si l-au facut sa fie ca ei, sa se uite dupa alte femei, si sa creada ca daca este in alta tara va castiga bani de n-o sa le mai duca grija.De asta isi permite sa fie nesimtit,iar daca nu vrea sa discute serios cu tine si te respinge la orice incercare a ta de a avea o conversatie cu el,asteapta-te sa devina si mai indiferent,pentru ca de obicei barbatii care refuza o conversatie de ''n'' ori,au altceva in cap, alte ganduri aiurite, iar el acum crede ca s-a ajuns, ca va deveni alt om plin de bani si a inceput sa faca fite si figuri, in ideea ca va fi ''cineva''. Plus ca daca are conturi pe alte retele, se vede ce mult ii pasa de relatia voastra.Asta e parerea mea, sper ca am zis cat de cat ceva ca lumea, din ceea ce am inteles eu ce ai scris tu aici. Poti inchide ochii, sa fii mai indiferenta, si sa iti strangi si tu niste bani acolo in Olanda, nu sta dupa el sa ii fii menajera sau bucatareasa, ca nu se merita.Macar stii de o treaba, strange-ti bani daca reusesti si lasa-l cu relatiile lui cu celelalte fete ''frumoase''. Succes!
Poate a vizitat red light district sa aleaga una din vitrina si sa plateasca pentru sex. daca vrei sa pleci din Olanda anunta-ma ca vin cu tiru si te iau la mine. Apartament o sa avem in Spania si servici gasim pentru tine, am 26 oricum dar sa stii ca soacra va sta cu tine o vreme
Serios se uita dupa olandeze? alea urate cu spume?
poate a intrat intr o depresie, Olanda e o tara trista si plictisitoare
Da cica ele au forme si eu nu. Intr-adevar eu sunt o persoana atletica dar toata lumea imi spune ca arat foarte bine asa cum sunt.
Una la mână - nu aveai ce căuta în telefonul lui.
Alta - acolo se vând la liber unele produse care influențează comportamentul consumatorilor și mintea lor. Sigur nu a luat și el din alea? dacă da... fugi cât mai ai timp.
Dacă nu - cam tot aia ar fi soluția. El e clar că nu mai te pune pe primul plan, ca până acum.
Oricum, mutarea asta nu v-a priit.
Asta e, nu te prea mai vrea, sa nu zic ca nu te mai vrea pur si simplu.O sa intrebi de ce? Pt ca uneori nu stii exact ce iti place, apoi cu timpul iti dai seama ce anume doresti.Ar mai fi si o alta explicatie in cazul tau si anume ca el nu stia cum esti atunci cand stati impreuna, poate el se gandea co fi altfel, sau stand impreuna a vazut mai bine cum esti tu sia descoperit ca nu esti ceea ce el cauta.
Asta nu inseamna ca e nesismti sau cai prost sau mai stiu eu cum spun unia pe aici.Asa sunt oamenii, nu avem experienta la inceput, nai de unde sti multe pana nu ajungi sa fii in anumite situatii.Credema ca stiu f bine ce spun si tu nu stiu de mai poti face ceva in relatia voastra. Daca el nu te mai vrea asta e esti tanara nu-ti fa probleme, o sa doara dar trece, timpul vindeca orice.
El nu o sa iti spuna niciodata tot ce nu-i place la tine, desi unele deja ti le-a spus ca nai forme, adica forme exagerate, stiu sigur cam cei place lui.Deci asa este el, oamenii is diferiti nu la toti barbatii le place o fata slaba, sau altletica cum spui tu.Cei mai multi barbati prefera femeile mai cu forme, adica ceva forme mai acolo sa fie sa aiba pe ce pune mana si ce or mai pune serios acum, stiu f bine despre ce vorbesc.Am cunoscut persoane si fete, sa stii ca nu doara barbatii is asa, si fetele is exact la fel.Deci am vorbit cu fete care cum sa zic,preferau barbati cu burta, sau asa mai plini, nu musculosi ci plini, cu sunci cu chelie etc, deci asta e, fiecare vede frumos in felul lui, fiecare cum se spune cu placerea lui.Alta chestie ar fi sexu,el probabil inainte asa ca aveati realtii rare,cel putin asa cred ca nu erati zilnic impreuna,acum ca ati stat impreuna o fi vazut ceva in ce priveste sexul,ceva ce nu-i place la tine si de aici raceala asta.
Sa stii ca raceala asta este indusa de el,el cauta cumva sa scape de tine dar nu asa brusc,pentru ca totusi a tinut la tine, inca sunteti impreuna, dara cauta sa se distanteze asa usor usor, pana cand o sa va spuneti pa, sau pana o sa te lasi tu pagubasa.
Asta e viata astia is oamenii, nu controlam noi ce ne place sau cu cine sa fim.Se intampla.
Niciodata nu este bine sa iti pui in totalitate increderea in cineva iar greseala pe care ai facut-o tu este ca ai acceptat sa mergi in Olanda departe de acasa cu un barbat care asa este el de fapt nu s-a schimbat intre timp.Tu erai foarte indragostita si nu l-ai observa deoarece cu doua vorbe frumoase te-a ametit cum ar face si acum daca ti le-ar spune.Asa a fost el doar ca dragostea de la inceput nu ne lasa sa ne deschidem ochii iar acum cand a dat de un pic mai bine, de anturajul prost si de faptul ca iti este foarte greu sa pleci sa il parasesti avand in vedere ani pentrecuti impreuna, bani in plus pe care ii face si distanta destul de mare de casa il face sa isi dea arama pe fata.
Trebuie sa faci in felul uramator :sa il lasi in pace sa nu ii mai zici nimic si sa mai strangi niste banuti sa te cam pregatesti de duca spre casa deoarece felul in care s-a schimbat sau felul in care este el nu iti va face decat rau iar de la a se uita dupa alte fete sau a se intalni cu ele se poate ajunge si la violenta fizica si chiar sa iti faca si alt rau fiind in strainatate fara sprijin si ajutor, gandeste-te bine poti sa stai o viata langa un om si sa nu il cunosti iar daca a ajuns sa spuna de fata cu tine cat de buna e x sau y sau sa vorbeasca de fata cu tine cu altele, sa le aprecieze aspectul fizic (si sa nu ii placa de tine pentru n pretexte fara sa se realizeze ca atunci cand te-a luat te-a vazut si stia cum esti) si sa iti spuna ca iar incepi si sa il scutesti de din astea cat mai are pana sa se enerveze sau sa isi piarda controlul sa te loveasca sau sechestreze sau etc.
Mai bine pregateste-te si mergi fara sa stie el acasa unde vei fi in siguranta si cand te va intreba de ce explica ce te-a deranjat si ca nu ai vrut sa ajungi ntr-un stadiu sau intr-o situatie din care sa nu mai poti iesi. Explicai ca nu mai ai incredere in el dar nu ii spune daca vrei sa pleci acasa.
Așa zisul tău prieten nu e decât un nesimțit care s-a plictisit de tine iar acum se orientează spre alte oportunități.
Sfatul meu : pleacă, părăsește-l pe idiot că oricum n-o să ai viață cu el, și cu cât amâni mai mult cu atât vei suferi mai mult. O să te trateze din ce în ce mai rău pentru că deja simte că îl incomodezi. Aici nu e nimic de îndreptat, reparat sau de schimbat. Ăsta e caracterul lui și așa va fi forever.
Păpușă, nu este evident că e sătul de tine? Părăsește-l și lasa-l sa facă ce vrea cu viața lui. Trebuie să suferi tu pentru prostia lui? Nu.
In general locuitul cu altii nu face bine relatiei.
Apoi daca a luat-o razna trebuie sa ai curajul sa actionezi indiferent de rezultat.Trebuie sa fii sincera cu tine si sa nu accepti niciodata compromisuri.Totul sau nimic.
Uneori oamenii se schimba fara sa vrea sau sa isi dea seama. Cred ca asta s-a intamplat si cu el. ASta e. Ce a fost, a fost. Cauta altul. Balta e plina de pesti. "De ce are comportamentul asta fata de mine stiind ca ma raneste cu asta? " Poate pentru ca stie ca ramai langa el chiar daca se comporta cu tine ca cu o carpa? Ce zici? Eu cred ca asta e. E ca si casatoria. Gata, cand vezi acel document in mana, nu iti mai bati capul. E al tau / e a ta. Ce sa iti mai bati capul, oricum noaptea se intoarce in acelasi pat.
In caz ca nu ai facut sau nu ai zis ceva, el nu are motiv sa se comporte asa. Da, o fata doreste sa arate mai multa atentie si afectiune decat un baiat + ca un baiat nu prea vrea sa-si arate afectiunea in public asa cum o face o fata, mai ales dupa o relatie mai lunga.
Ce se intampla la tine ar fi:
- fie ceva nu il mai multumeste relatia cu tine si considera ca e cazul sa vada daca exista ceva mai bun
- fie ceva la cum te comporti sau ii vorbesti il face sa se indeparteze, probabil s-a saturat de anumite conflicte si neintelegeri care le aveti si cauta pe cineva sau un mod de a nu mai avea parte de astfeld e lucruri in viata lui
- fie relatia a devenit rece si amandoi aveti vina voastra (e cam greu sa zic exact ca nu cunosc cu adevarat relatia ta si trecutul tau)
Ceea ce ai explicat tu se intampla in majoritatea relatiilor (cunosc multe persoane care au trecut prin asta). In general e din cauza la neintelegeri, ca unu doreste ceva diferit de la viitor sau viata sau probabil sunt anumite lucruri si conflicte care au dus la monotonie... de nu mai simte atractie.
Nu esti tu de vina, dar nici el... ci amandoi. Odata cu mutatul in alta tara probabil a simtit nevoie de o schimbare totala in viata lui. Daca nu reusesti sa-ti dai seama ce doreste cu adevarat si ce s-ar putea face sa se produca o schimbare in mai bine.
Daca vrei sa ai o relatie cu el in continuare incearca sa vorbesti cu el si sa asculti ce-si doreste. Probabil modul tau de abordare a subiectului pare cam cicalitor sau pasiv/agresiv pentru el si de aceea iti raspunde in felul acela.
Ca relatia sa nu se termine intr-un mod total aiurea iti recomand sa incerci sa vorbesti si sa vezi daca se poate salva ceva, dar sa ai grija sa nu sune ca si cum problema e doar din cauza ca el nu isi arata afectiunea fata de tine in felul in care doresti tu, ci sa se inteleaga ca tu numai esti sigura de intentiile lui, de lucrurile care si le doreste pentru voi, daca e ceva ce ar trebui schimbat.
Iti urez noroc, dar sincer daca el nu o sa doreasca o schimbare si daca tu nu sti ce sa faci (in caz ca ai ce) atunci nu are rost. incearca sa te multumesti cu ce a fost si incearca sa te multumesti cu ce ai de pierdut... ca sa nu ajungi mai tarziu sa suferi si mai mult si sa pierzi si mai mult timp intr-o relatie care nu o sa faca cu adevarat fericit niciunul dintre voi.
Da din pacate sunt de acord cu majoritatea ca e spre despartire dar totusi sfatui sa pleci tu fiidca daca o va face el te va afecta mult mai mult, nu e cazul sa inkizi ochii de pe acum la asa comportament. Daca o vei face atunci el isi va bate joc mai tirziu si mai tare stiind ca nu vei face nimic. Poti sa incerci sa te pregatesti sa pleci cu impaketarea gentilor vei cedea reactia daca se va alerta si incerca sa te opreasca sincer poti sa i mai dai o shansa doar de dragul tau ca sa te convingi totusi cum sa procedez cu el mai departe dar nu o intinde chiar si mai apoi fiindca pe ce mai mult timp va trece iti ramane tie mai putin din viata si tineretea ta. Succes