anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.
Ma numesc Mihai, am 12 ani.
Parintii mei nu sunt acasa si sunt nevoit sa dorm cu fratele meu mai mare(are 19ani).
Nu`mi place pentru ca lui ii place sa stea mult pe TV si sa se uite la seriale thriler.
Eu nu pot sa dorm cu o sursa de lumina in camera worried.
Cum il conving sa lase TV (nu cred ca vrea pentru ca se uita de mult la serialul ala horror) si sa se culce?¬_¬
Scuze ca pare cam ridicola intrebarea.
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Johanne a răspuns:

Nu o sa "il dai afara din camera" pentru ca totusi.e mai mare si are autoritate. eventual o sa te dea el afara pe tine whistling. hihihihee hee

Si eu am o sora mai mica,cu care dormeam in aceeasi camera, insa ea nu spunea nimic cand eu ma uitam noaptea la Tv, sau tineam pc-ul deschis pana la ore tarzii. Pff.ce ti-e si cu fratii mai mici. phbbbbt

5 răspunsuri:
| Mоиica a răspuns:

Sincer,si eu am aceeasi problema ca a ta.Nu pot sa dorm in acele momente.
Pai vorbeste cu parintii tai si roaga-i sa te lase sa dorm singur(presupun ca nu iti e firca) spune si motivul, sau daca nu roaga-i sa vorbeasca cu fratele tau probabil ultima solutie e acea de a vorbi cu fratele tau spune-i sa se duca in alta camera sa se uite la film si sa vina atunci cand se termina inapoi.Crede-ma te inteleg, bafta. :*

| Alessandro a răspuns:

Bună.
Nu cred că o să reușești să-l convingi.
Dar până la urmă poți dormi în altă cameră.
Iar dacă musai, nu știu din ce motiv trebuie să dormi cu el, nu o să mori o noapte.
Pa-pa.

| shadovv a răspuns:

Aceiasi problema si aici. Eu inca nu am reusit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M`am rugat 10 minute de el sa inchida TV si sa ne culcam laughing).
Pana la urma am reusit big grin

| Zenithf a răspuns:

SI eu cum mai dormeam pe muzica lui frate-meu. laughing
Ii bine cand ajungi sa ai camera ta, sa poti 'taia si spanzura' in ea cum vrei tu. :-\