Incearca sa ii explici ca tie nu-ti place ca intre voi doua a intervenit aceasta... distanta, si sa o intrebi de ce nu iti raspunde la telefon. Poate s-a suparat de ceva sau poate pur si simplu nu-si da seama. Discutati si vezi ce se intampla. :*
Pune si tu punctu pe,, i,, si cand mai vorbesti cu ea nu o mai lua la raspundere, probabil nu i place si normal ca va certati, vina e si a ta si a ei si tot ce i posibil sa fie si a lui maica sa
Te-ai gandit vreodata ca poate a avut probleme si nu a putut sa-ti raspunda la mesaje sau sa stea de vorba cu tine la telefon? Iar tu, in loc sa-ti arati ingrijorarea fata de ea, i-ai cerut explicatii.In cazul asta, e normal sa reacioneze asa.
Cred ca ar fi bine daca s-o intrebi care a fost adevaratul motiv pentru care a inceput sa se poarte asa, si bineinteles, sa-i acorzi intelegere.
In cazul in care nu a avut nici o problema, e mai bine sa te retragi decat sa pierzi timpul cu ea.Vei gasi o alta prietena care sa te aprecieze.
Si eu sunt fix fix ca tine....Eu zic ca ea e de vina las-o numai vorbi cu ea cam 2 saptamani imprietenestete cu alte fete si apoi Ea vede ca nu o mai bagi in seama
Stiii, nu i-am mai zis nimic de vreo 3 saptamani si vad ca ea nu are de gand sa ma sune sau sa dea macr un sms..asta ma dosre cel mai tare