| AlexRadu2002 a întrebat:

ma puteti ajuta si pe mine, va rog, si sa nu radeti de mine.Mama mea ma bate aproape zilnic la fundul gol.Ieri m-a batut la fundul gol cu cureaua pentru ca am luat nota 9 la mate si m-a mai batut tot ieri, doar ca dupa ce m-am culcat a venit dupa vreo 5 minute sa vada daca dorm,si nu dormeam, si m-a pus la colt, mi-a dat pantalonii jos si m-a batut, dupa m-a pus pe burta in pat si mi-a dat cateva palme la fund.Am incercat sa ma impotrivesc dar vreau nu vreau tot ma bate.Va rog ajutati-ma, nu mai pot sta jos si ma doare ingrozitor...

6 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Salut. Imi pare rau pentru situatia ta! Nu e normal sa se intample asta, mai ales ca nota 9 la matematica nu e motiv de bataie. Poate se poarta asa cu tine din alte cauze, nu a notelor. Dar, cu toate astea, ceea ce face mama ta nu e corect si benefic pentru tine. Nu ai un tata, o matusa sau o bunica cu care sa discuti despre asta? Unii oameni o iau razna din anumite cauze, cum ar fi stresul sau boala, si trebuie facut ceva in situatia ta. Traiesti intr-un mediu nepotrivit, care iti poate schimba comportamentul. Poti discuta si cu dirigintele clasei despre asta, pentru ca un om mare stie ce masuri se pot lua pentru a fi bine in familia ta.
Nu suferi singur, in tacere! Spune cuiva ce te doare! Si poate va fi bine. happy

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Nu e deloc normal sa iti faca asa ceva. Uite, discuta cu oamenii de aici si ei te vor ajuta sa scapi de aceasta situatie.
Cand poti tu, suna la 116.111 si o sa iti raspunda cineva amabil care te va scapa de acest chin.

| Vi003 a răspuns:

Tu crezi ce spui?

| Adry05 a răspuns:

Suna la protectia copilui, nu e normala asemenea situatie :
http://www.copii.ro
Suna fara nicio sfiala, de aia sunt acolo. :)

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!