| EuSuntJeff a întrebat:

Ma simt cel mai prost. Astazi i-am zis mamei ca alti au sceneta. Ea a inceput sa imi zica ca nu stiu sa invat poezii si ma facut prost tampit sau nesemtit ordinar. Eu tin la ea mult dar ea isi bate joc de mine.

9 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Probabil are asteptari mai mari de la tine findca stie ca esti un baiat destept si poti mai mult de atat. Spune-i ca nu te simti atras de acest gen de activitati, ci de altele.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru WaterDrop):

CIne are asteptari mari de la copiii lor nu ii insulta.

| WaterDrop a răspuns (pentru UnBroken2016):

Cand il vede ca poate mai mult insa nu o face si nu o asculta, iar ea nu stie ce sa mai faca ca sa-l convinga, il cam insulta intr-o criza si apoi isi revine. Destul de frecvent acest comportament la parintii fara prea multa educatie si cu frustrari in spate cauzate de viata lor personala.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

"ca alti au"? ba, "ca altii au"!
"zica ca..." cacofonie ce putea fi evitata "spuna ca"
"nesemtit"?! "nesimtit", hmmm
Plus niste virgule lipsa.
Iata de ce nu ti-au dat sceneta.
In conditiile astea nu cred ca mama ta isi bate joc de tine, ci tu insuti. Daca ai tine cu adevarat la ea, ai pune mina pe carte sa inveti ceva, poate chiar bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul este ca putea sa.ti dea si tie un rol micut(copac, măgar sau chiar broasca). Insa, nu a facut.o si mama ta se simte ranita.Se razbuna pe tine, insa pe doamna de romana ar vrea sa o stranga de gat. Lasa.o in pace, se va calma!

| Lawliet14 a răspuns:

Ce prostie. Eu unul ma pricepeam la teatru dar la capitolul invatare de poezii, eram dezastru. Si am memorie foarte buna.

| annakarenina a răspuns:

Cu siguranta are asteptari mari de la tine, insa nu este bine sa te abordeze in acest fel, nu te poate incuraja prin asemenea cuvinte, ai putea incerca sa ii explici calm si profund de ce nu este in regula si in ce fel te afecteaza, si ca ii doresti criticile si ajutorul, insa cu blandete si intelegand foarte bine situatia. De asemenea, si tu ai datoria de a-i demonstra ca esti ambitios si ca puteti comunica si daca dumneaei te motiveaza prin incurajari.

| AtateaConditii a răspuns:

Da-mi numarul ei si ma prefac ca sunt diriginta ta sau profesoara si o iau la ture sa vezi ce prost o sa se simta si nu o sa te mai insulte.

| Daniela1401 a răspuns:

Nu a fost frumos din partea mamei tale, poate chiar daca nu ai talentul suficient pentru a recita ar trebui sa mai lucrezi un pic. Ai dreptate mama ta nu te înțelege fiindcă ea nici măcar o secundă nu s-a pus în locul tău dar asta nu e un motiv ca sa te dai bătut sau ceva de genul. Dacă vrei îți pot da sfaturi bune pentru a recita o poezie:
1 emoții
2 intonatia
3 gesticulează cu mâinile când reciti