Pentru ca vrei mult mai mult de la viata decat ti se poate oferi.Cred ca ai facut o obsesie pentru asta. Ceva la tine strica relatia.Cu unul voiai numai prin club iar altuia i-ai stricat relatia pe care o avea deja.Noroc ca el a revenit cu picioarele pe pamant si s-a intors la persoana iubita.Analizeaza-ti comportamentul vizavi de prietenul/iubitul cu care esti intr-o relatie.
Nu am stricat relatia nimanui, am aflat dupa ca are o relatie. Nu ma bag in relatiile oamenilor, stiu cum e, am trecut si eu prin asta.
Ok. Nu am vrut sa te judec gresit.
Poate ar fi bine sa iei o pauza, sa nu mai intri o perioada de timp in nicio relatie, si sa te gandesti ce ai putea face cu viata ta, in afara de a ti-o complica, si astfel sa suferi.
Cunosc pe cineva care s-a bagat in tot felul de relatii pentru ca nu suporta singuratatea, dar bine tot nu ii era.
Personal, nu cred ca fericirea omului sta doar in a avea o relatie. Sunt multe alte lucruri ce iti pot oferi bucurii, fie ele chiar si de moment; dar cu cat sunt mai dese, cu atat mai bine.
Rabdarea e o virtute pe care multi oameni o refuza, dar cei care o au, nu cred ca au pierdut prea multe in viata.
Cat despre dezamagire..., fii pregatita in orice moment s-o intalnesti, caci teama de ea ti-o va scoate in cale mereu.
Mai bine incearca sa inveti din experientele pe care le-ai avut pana acum, si daca poti intelege de ce ti s-au intamplat unele lucruri, vei sti ce ai de facut in viitor.
Dar noi cate tepe ne luam de la voi pana va maturizati? Ai incercat sa te rogi?
Draga mea, crede-ma ca sunt destul de matura. De la faptul ca sunt independenta financiar pana la faptul ca imi asum tot ceea ce zic si ce fac.
Sunt baiat.
Aaa, scuze
Stai linistita ca o sa ai timp sa intalnesti un baiat potrivit. Cere-i sfaturi unei prietene mai apropiate, ea te cunoaste mai bine.
Unica prostie care o faci este ca te grabesti si faptul ca nu ai incredere in tine. NU trebuie sa spui ca nu vei intalni deja pe nimeni sau alte cuvinte de genul asta. Probabil ai intalnit acel ghinion care-ti destrama mereu fericirea. Daca am citit ca, cauti ceva serios pot sa cred ca esti si tu serioasa, deci, pot sa spun ca problema nu este in tine.