Ai putea sa ii iei o cutie de bomboane si sa ii faci falicitare sa fie confectionata de tine sunt sigura ca va aprecia enorm efortul tau
Ai putea sa ii iei o cutie de bomboane si sa ii faci falicitare sa fie confectionata de tine sunt sigura ca va aprecia efortul tau
Pai i.ai putea lua o esarfa, un pulovar sau o cutie cu ciocolata+ceva dragut(ceva specific Craciunului)funda?
Buna.
Idei de cadouri pentru mama ta ar fi: un parfum,un set pentru ingrijire corporala,un set de aromaterapie(saruri de baie,uleiuri esentiale.), o esarfa,o floare decorativa,un ornament,o pereche de pantofi sau un articol vestimentar (desigur,daca ii cunosti gusturile),bijuterii, o carte, un ondulator de par sau placa.vezi tu depinde si de buget.
sper ca te-am ajutat
Daaaaaa : super rasunns! dar vreau ceva mai ieftin!
vreau sa imi raspunzi cu ceva mai ieftin!
Fii sigura ca mama va aprecia cel mai mult sa fii cuminte si respectuoasa de Craciun mai mult ca orice.
Urmeaza sfatul lui illloveyouforever in rest. Eu, de exemplu i-am luat un set de masti de ingrijire a corpului. Incearca sa atribui o semnificatie cadoului, sa aiba legatura cu ceva anume legat de ea, sa fie mai interesant.
Poti sa ii cumperi o bratara sau o bentita. Sper ca raspunsul meu sa iti foloseasca.
ceadragutza întreabă:
Effy35 întreabă: