E foarte complicata dragostea asta,tu ai putea incepe prin a vorbi mai mult cu el,incearca sa aflii ce ii place sa discutati,sa deveniti cei mai buni prieteni,nu incerca sa il faci sa te placa in mod fortat, trebuie sa fii tu insuti cand esti in preajma lui, nu incerca sa iesi in evidenta prin fapte ce ti-ar putea afecta prietenia cu el. Apropo el cati ani are? Te intreb pentru ca de obicei baietii sunt mai imaturi si nu prea se gadesc la sentimentele altora.Baftaa.>
@rolly3342 am 14 ani
@carmen16 are tot 14 ani
Dar nici nu stiu cum m-as putea intalni cu el...e la alta scoala si...dar cred ca o sa-l intreb pe prietenul lui
Mai astept raspunsuri
Este bine sa il intrebi daca simte acelasi lucru dar si rau in acelasi timp daca el iti av raspunde pozitiv este foarte bine dar ia in considerare si partea negativa daca el ar zice ca nu ai fi distrusa (mi s-a intamplat si d eatunci am jurat ca nu o sa mai fi eu cea care face primul pas never.)
Heiii
Tu il placi dar el poate nu
Daca vrei sa fi cu un baiat si tu simti la fel ce simte si el pentru tine baiatul te va intreva daca vrei sa fi cu el nu tu pe el
Dragostea asta e tare complicata crede'ma
Sunt cu un baiat de 2 saptamani si cred ca o sa innebunesc incurand
O seara placuta! By3 ^^