| malina1111 a întrebat:

Maine merg in excursie si mama zice sa nu iau telefonul bun cu touch si zice ca trebuie sa il iau pe ala mai ieftin! Zice ca il pierd ca il zgarii recunosc e telefon nou dar pe bune! am 16 ani si mama nu crede ca pot sa am grija de un telefon! Am intrebat-o de ce nu ma lasa cu adevarat si de ce nu are incredere in mine! Dar ea nu mi-a raspuns! Chiar credeti ca sunt in stare sa stric un telefon nou? Daca ati fi fost mame ce ati spune la intrebare? Pentru fete! Funda?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Este părerea dânsei acum,e mama ta,trebuie să o respecţi,îţi vrea binele, ce să facem, aşa-s mămicile astea mai grijulii, ascultă de ea acolo şi ia-ţi telefonul acela mai ieftin, n-ai încotro!
Te pup!

12 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Probabil vede si ea cam cum scrii la varsta asta si isi da seama ca esti mai sarmana cu duhul si, deh...a dat bani seriosi pe telefonul ala si i-e frica sa nu pateasca ceva.
Lasa, ca, in fond, excursia e pentru tine, nu pentru telefon, asa ca, mai bine sa-l lasi acasa; e mai sigur.

| William a răspuns:

Se scrie touch.

| fabiola a răspuns (pentru William):

Nu scrie corect romaneste si vrei sa scrie corect in engleza!

| afrodita3333 a răspuns:

Pai poti pierde telefonul sau poate fi furat si asta nu tine de tine.Da, mama ta are o probleme cand vine vorba de incredere sau probabil a dat multi bani pe el si i se rupe sufletul sa se gandeasca ca o sa-l pierzi. Daca vrei ia telefonul bun si asuma-ti riscul de a fi furat sau de al strica. Poate nu se va intampla nimic si mama ta va invata sa aiba incredere in tine.

| Fatamuntilor a răspuns:

Mama ta are dreptate! Dar nu cred ca e vorba de neincredere.Telefonul se poate pierde, se poaine sa fura.Asa ca mai bine sa ai un telefon obisnuit.Hai ca cat dureaza excursia te poti abtine.Si pana la urma telefonul este pentru a da si primi apeluri, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu chiar ai 16 ani sau mama ta exagerează? Dacă eşti o persoană responsabilă, ia-l cu tine pe ascuns, oricum nu are ce-ţi face când deja ai plecat. La întoarcere, arată-i telefonul intact.

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Cred ca ai suficienta maturitate incat sa ai grija de un telefon scump intr-o excursie. Mai ai putin si esti adult, ar trebui sa stii sa ingrijesti obiectele mai de valoare. In opinia mea, te-as fi lasat sa il duci cu tine, iar daca s-ar fi intamplat ceva cu el singurul care ai fi tras conseciintele ai fi fost tu. Asa mi se pare cel mai corect. PS: e touchscreen, nu taci nici taciscrin nici orice alta varianta.

| spaghetty a răspuns:

Tacirolling on the floor) LOL am mai auzit una.
Daca ai camera video buna pe ala ieftin care e problema? ca e ieftin? mda

| kiduţa18 a răspuns:

E al tău telefonul? Dacă e al tău şi ţi l-a cumpărat, de ce nu te lasă? Adică, ţi l-a cumpărat să te uiţi la el cât e de frumos? Mă rog, fiecare are fixul lui, dar totuşi. Încearcă să-i explici că trebuie să aibă mai multă încredere în tine şi să nu fie aşa strictă.

| InnaArkane a răspuns:

Intr-o oarecare masura are dreptate.Adica traim in ROMANIA unde ti se fura si ciunga mestecata din buzunar.Iar de zgariat se poate zgaria in fermoar sau de chei sau pur si simplu sa cazi si sa il zgarii, plus ca cele cu touch sunt foarte sensibile.Iti poti acizitiona o husa anti-shock(parca asa scria).Dar cel mai bine ar fi sa discuti cu mama ta. Explicai ca ai si tu o varsta si veri putin mai multa libertate. Spune-i ca vei avea grija de telefon si ca vei fi atent sanu il pierzi sau zgarii.RapBoy nu imi spune ca tu cand ti-ai luat telefon nou nu ti-ai dorit sa te lauzi si sa il arati la toti.Eu asa am facut si recunosc pentru ca...ma rog el nu il vrea pala ieftin si apropo si eu scriu uneori "taci" pentru ca e mai rapid si usor decat sa scrii "touch-screen" asa ca...

| TheFuckIsThis a răspuns:

Grav grav foarte gravlaughing

| masculin1feminin0 a răspuns:

Poate mamata tzia luat un telefon lacare ii clar ca luceste cu o luminita la ochi altora si fiind legata cu sfoara de picioare te trezesti fara el, telefoanele care nu sunt ieftine nu s uita nici ceausescu la ele si nu se sparg nici daca l-ai lansa ca o racheta pe marte! Crede-mawinking funda!