| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU,mama îmi spunea că de o săptămână cumnata mea nu mai vorbește cu ea și că dacă nu mai are nevoie de ea o sa o ignoră nu o sa mai îi trimită ea mesaje, iar cumnata mea nu vrea sa mai vorbească cu ea nici să o mai vadă. Ce as putea sa fac sa le împac? Ar fi o idee buna sa îi zic cumnatei mele că mama era mai suparata și plângea că nu i-a mai răspuns de o săptămână? As reuși să le fac să își vorbească?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Oare asta nu se datoreaza ca ai spus tot din casa? Ai parat-o pe mama ta tot cumnatei tale? Parerea mea sa nu te bagi in problemele celor mari, vei face mai mult rau decat bine. Timpul le va rezolva pe toate.

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Le-ai intrebat pe fiecare, de ce s-au suparat?
Lasa-le in pace, va trece supararea, cu timpul.

| Byb2001 explică (pentru Bula):

Din cauză că mama vorbea urat despre ea și ea a zis că a suportat o de atâția ani că prima oara cana a venit aici a dat o afara din casa că nu ia făcut mâncare lui mama și cumnata mea a vorbit cu mine și mi-a povestit despre ce nu îmi zicea mama că îi facea

| darrio2007 a răspuns:

Sunt problemele lor. Ce treaba ai tu? Nu dormi noaptea din acest motiv?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Iar cumnata mea nu vrea sa mai vorbească cu ea nici să o mai vadă. Întreabă de ce?

| Byb2001 explică (pentru sadrian46):

Din cauză că mama vorbea urat despre ea și ea a zis că a suportat o de atâția ani că prima oara cana a venit aici a dat o afara din casa că nu ia făcut mâncare lui mama și cumnata mea a vorbit cu mine și mi-a povestit

| sadrian46 a răspuns (pentru Byb2001):

Și de ce vrei tu să le împaci?

| Byb2001 explică (pentru sadrian46):

Pentru că mă simt prost că i-am zis cumnatei mele ce mai spunea mama mea și aș fi vrut să le împac dar o sa las sa le treacă în timp

| sadrian46 a răspuns (pentru Byb2001):

Cum te simți prost? Nu teoria, ci simțirea. Simțurile sunt văz auz, pipăit.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu, nu e o idee bună. Nu interveni in problemele adulților.

| Yuoia a răspuns:

"Din cauză că mama vorbea urat despre ea"
Mai bine nu te baga.

Răspuns utilizator avertizat