Miruna,probabil a ceruto pe sora ta ca sa va ceara ceva in schimbul ca sa v-o dea inapoi. daca sora ta are telefon spune-i daca stie drumul spre casa voastra sa vina pe ascuns.cat sa iti zic cel mai bine ar fi sa sune mama ta la politie sa le spuna sa il aresteze deoarece nu are niciun drept asupra surrii tale pentru ca nu e copilul lui. spar ca primesc funda deoarece nu am primit niciuna pana acum, te rog sa imi dai! si sper ca totul o sa fie bine! succes!
Asta draga mea nu se rezolva asa simplu fara judecatori si politisti nu ai cum. Du-te la politie si reclamal si sa stii ca poti sa ii spui politistului sau politistilor sa nu faca mare tam tam. Dar asta doar daca fata e trecuta pe numele mamei, daca ai zis ca s-au despartit.
Daca nu e tatal ei real si fata nu vrea sa steie cu el papa nu are nici un drept asupra ei. Iti sugerez sa afli de ce o vrea. Depinde de cati ani ai si are.Mai bine e sa implici judecatorii sigur mama ta ar castiga pentru ca e mama de drept. Pa sper sa te descurci si eu as fi disperata daca lar lua pe fratele meu.
anicikaana întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: