| Alexandracoman433 a întrebat:

Bună TPU, mama mea sta cu un bărbat care m-a abuzat acum 3 ani sexual, adică mă atingea in zonele intime și l-a și iertat și într-o zi i-a permis să mă facă curva și el macar nu e divorțat de femeie, nu sta cu femeia lui dar e căsătorit în acte. Am 19 ani, ce părere aveți? Tot spune că stă cu el că cică mai face ceva la casa cică doar pentru atât, atunci de ce tine cu el mai mult?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Si eu sunt femeie adulta, cu copii de peste 30 de ani acasa, deci am destula experinta de viata ca sa vorbesc in cunostinta de cauza.
Tu esti degeaba adult, daca ai citit si nu ai inteles nimic din ce am scris!
Am explicat ca acum este tarziu sa mai faca plangere, fiindca are sanse mici sa fie crezuta, odata ce nu a alertat Politia si nici spitalul atunci cand a fost violata la 15-16 anisori. Acum este cuvantul ei, impotriva cuvantului lui si nu uitati, voi traiti in Romania, unde violatorii si criminalii inca umbla liberi pe strada, daca nu ai documente serioase sau martori care sa sustina acuzatia, este un caz pierdut.

Fata are 19 ani, deci poate pleca de acasa fara sa mai se planga nici de masa nici de tatal vitreg. Este ceea ce o sfatuiesc sa faca, fiindca nu mai poate schimba nimic acum.
Este mare pacat ca mama ei nu o crede si nici nu o sprijina, acordand mai multa importanta barbatului strain, decat propriului copil. Sa speram ca fata isi ia viata in maini si razbeste cu propriile puteri, ca ajutor nu prea are de unde sa primeasca.

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu ai spus nimci acum 3 ani de zile, acum nu te va crede nimeni, fiindca poate fii doar rautate din partea ta...atata vreme cat nu ai dovezi.
Ai 19 ani, deci esti majora si poti sa-ti iei valiza si sa pleci in lume!

| Alexandracoman433 explică (pentru Violleta2022):

Mama știe dar nu mă credea tot cu el tine mama când a aflat a stat un timp fara el și dupăia tot s-au împăcat eram și minora

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexandracoman433):

Cand s-a intamplat asta trebuia sa mergi al politie si ei te duceau direct la medicul giencolog sa constate violul. Acum este prea tarziu si este cuvantul tau, impotriva cuvantului lui. faptul ca ai tacut si ascuns adevarul, poate insemna ca nu s-a intamplat sau ai avut motivele atle sa nu-l dai in gat.
Ma rog, acum este tardiv sa fixezi ce s-a intamplata cum 3 ani.

Esti majora si poti sa pleci de acasa imediat, fara sa te mai plangi de alegerea maica-tii sau de tatal vitreg!
Este alegerea maica-tii cu cine prefera sa stea, dar tie daca nu-ti convin deciziile lor, ia-ti valiza si pleaca!

| AliGab a răspuns (pentru Violleta2022):

Te-ai gandit ca nu are unde se duce? Treaba unei mame este sa isi apere copiii. Pai eu as face ceima de om sa aflu ca imi abuzeaza careva vreun copil...as avea grija sa putrezeasca in inchisoare si javra aia de femeie il mai si aduce in casa pe abuzator? Si maica-sa merita sa stea dupa gratii mai abitir decat abuzatorul. Pentru cunostintele tale generale niciodata nu-i prea tarziu sa denunti un abus sexual. Nu se mai prescriu aceste fapte acum. Cu asa mentalitate meriti sa te duci in neandertal.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AliGab):

Nu mai raspunde daca nu ai habar ca batii campii!
Un pedofil si violator merita sa stea dupa gratii toata viata!
Pentru mintea ta de copilas fara cunsotinte, daca nu raportezi imediat violul degeaba se raporteaza dupa ani de zile, ca nu mai este luat in consdeiratie.

Treaba unei mame este intr-adevar sa isi apare copii, dar daca copii NU spun adevarul, atunci cand li se intampla ceva, mamele nu au de unde sa stie in ce pericol sunt copii.

| AliGab a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu iti dai seama ca un abuz sexual nu este o gluma? Si stiu ce spun, in 2020 cei de la Declic au avut o initiativa de a abroga articolul de lege care prescria astfel de fapte dupa o perioada de timp. Initiativa a avut succes, slava Domnului. Stii cate femei/copii abuzate/abuzati ajung sa nu denunte un asemenea fapt pentru ca intalnesc oameni ca tine, care le spune ca nu au nicio sansa, ca nu vor fi crezuti si violatorii/pedofilii umbla liberi, bine merci?
Sa te fereasca Sfantul femeie sa treci prin asa ceva ca urmarile sunt devastatoare pentru psihic. Sunt femeie la 40 de ani care are in spate o experienta urata in acest sens, asa ca nu sunt un "copilasul fara cunostinte" de care spui tu.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AliGab):

Si eu sunt femeie adulta, cu copii de peste 30 de ani acasa, deci am destula experinta de viata ca sa vorbesc in cunostinta de cauza.
Tu esti degeaba adult, daca ai citit si nu ai inteles nimic din ce am scris!
Am explicat ca acum este tarziu sa mai faca plangere, fiindca are sanse mici sa fie crezuta, odata ce nu a alertat Politia si nici spitalul atunci cand a fost violata la 15-16 anisori. Acum este cuvantul ei, impotriva cuvantului lui si nu uitati, voi traiti in Romania, unde violatorii si criminalii inca umbla liberi pe strada, daca nu ai documente serioase sau martori care sa sustina acuzatia, este un caz pierdut.

Fata are 19 ani, deci poate pleca de acasa fara sa mai se planga nici de masa nici de tatal vitreg. Este ceea ce o sfatuiesc sa faca, fiindca nu mai poate schimba nimic acum.
Este mare pacat ca mama ei nu o crede si nici nu o sprijina, acordand mai multa importanta barbatului strain, decat propriului copil. Sa speram ca fata isi ia viata in maini si razbeste cu propriile puteri, ca ajutor nu prea are de unde sa primeasca.

| AliGab a răspuns:

Fata mea, esti majora. Daca ai bunica care te-ar crede sau vreo ruda, pleaca din casa aceea. Nu as vrea sa treci printr-un viol ca te-ar nenoroci pe viata. Bine ar fi daca pensia de urmas ai lua-o tu pe un card, mama-ta nu ar avea ce sa faca in acest caz. Fiinta asta iti este dusman, nu mama. ..as intra cu mainile in parul ei daca as cunoaste-o, de nenorocita ce este. Cum sa aduca in casa pe unul care-i abuzeaza sexual fiica?

| haileewatson a răspuns:

Du-te la politie daca ai dovezi.
Iar mama ta e o nenorocita slaba de inger

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înseamnă că stați la țară într-un sat unde e sărăcie.

| Alexandracoman433 explică (pentru anonim_4396):

Tatăl meu este mort bărbatul cu care sta mama nu-i ai da nici un ban in casa mai aduce câteodată cate o pâine eu sunt la liceu și eu cu mama trăim cu pensia de urmaș sunt in clasa a 12 a anul asta am bacul

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexandracoman433):

Extrem de proastă situație aveți.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Domne ferește este groaznic rău așa ceva cu Adevărat dacă chiar este Adevărată ce țise întâmplă ție. Mergi urgent la poliție și anunță sau spune-i tatălui tău nu-i normal absolut deloc ce se întâmplă și ce-ți face și cum se comportă cu tine ar trebuie sa iei masuri serioase în privința asta altfel Doamne ferește nu-i de gluma sau altceva cu asa ceva poate să-ți facă rău ia măsuri anunță poliția fa ceva da așa nu lăsa ca nu ști Domne ferește cel apucă pe nenorocitul ăla într-o zi și îți face rău ție

| Silviullet a răspuns:

Du-te direct la politie.