| piticaa9 a întrebat:

Mama si tata nu ma lasa sa ma duc la piscina si am 14 ani! Culmea este ca nici pe sora mea de 17 ani nu o lasa. Vara asta am vrut sa ne ducen si noi la piscina cu, colega surorii mele si cu sora ei de 13 ani dar tot nu ne lasa. Ne spune in truna ca fara ei nu avem ce cauta la piscina ca se intampla tot felul de nenorociri. Am incercat sa le spunem ca sunt scari acolo. Este vorba de piscina atlantis din buzau, am cautat si pe google inaltimea apei si nu am gasit. Daca ati fost cat de inalta este apa si va rog maj spuneti.mj cum sa jj conving pe aj mei? Pls urgent dau funda! Ma cheama Anna

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cred ca le e frica ca va puteti inneca sau lucruri de genul. Explica-i ca la fiecare piscina este acolo un salvamar care va piate ajuta in caz de orice. Eventual spune-le ca prietena surorii tale stie sa innoate foarte bine ( chiar daca nu este asA) si va poate ajuta la nevoie.

| SkyPilot a răspuns:

Incearca sa afli care sunt motivele concrete pentru care parintii nu va lasa. Le explicati ca nu va asumati riscuri si ca nu va aventurati, ca va spalati imediat dupa ce iesiti ca sa reduceti riscul vreunei ciuperci (se mai intampla!) si ca sunteti doua fete responsabile.